Ο Μιχελογιαννάκης προειδοποιεί ότι θα καταψηφίσει το ασφαλιστικό

Ο Μιχελογιαννάκης προειδοποιεί ότι θα καταψηφίσει το ασφαλιστικό

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, που δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν ψηφίζει τα νομοσχέδια στη Βουλή εάν δεν υπάρξουν δραματικές αλλαγές.

«Τριπλασιασμό των εισφορών του ΟΓΑ κι αυτά τα αστεία με τις εισφορές των επαγγελματιών εγώ δεν ψηφίζω!», ξεκαθάρισε ο Ηρακλειώτης βουλευτής και είπε «Δεν είναι αυτοί υπουργοί εάν μας φέρνουν τέτοια πράγματα».

«Δεν μπορούν να περάσουν τέτοια μέτρα για τους αγρότες και τους επαγγελματίες. Δεν είναι δυνατόν να βγάζει κάποιος 1000 ευρώ και να λέμε ότι θα του πάρουμε τα 800! Που στέκει αυτό;» τόνισε ο βουλευτής μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, ενώ αναγνώρισε ότι για την κυβέρνηση είναι…τρία τα αγκάθια: το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το μεσοπρόθεσμο. «Παρόλα αυτά ο Τσίπρας, με 153 μπορεί να μείνει στην κυβέρνηση εάν μας ακούσει. Τα λέμε, αλλά που είναι η λογική. Εάν προχωρήσουν αυτά είναι λάθος κι εγκλήματα». Από την άλλη ανέφερε ότι η τρόικα ζητά παράλογα πράγματα για τις συντάξεις, το ασφαλιστικό. «Εάν βρεθεί ένας βουλευτής να ψηφίσει αυτά τότε δεν θα μπορεί ούτε στο περίπτερο να πάει».

Ερωτηθείς για το σάλο που έχει ξεσπάσει με τους διορισμούς μετακλητών υπαλλήλων ο κ.Μιχελογιαννάκης είπε ότι «Η αριστερά όχι μόνο πρέπει να είναι ηθική, αλλά πρέπει και να το δείχνει» και επεσήμανε:

«Δυστυχώς μια σειρά από ζητήματα μας έχουν κάνει να χάσουμε το αξιακό μας πλεονέκτημα. Χάνουμε και το αντιμνημονιακό μας κοστούμι, τι θα γίνουμε στο τέλος;»

 

Πηγή:Cretalive.grΣχόλια