Ο Ν. Παππάς προειδοποιεί: Θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη εναντίον όσων με εμπλέκουν στο κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων

Ο Ν. Παππάς προειδοποιεί: Θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη εναντίον όσων με εμπλέκουν στο κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων

Το κώδωνα του κινδύνου κρούει ο  υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος με όσους προσπαθούν να τον μπλέξουν στο κύκλωμα των δημοσιογράφων που κατηγορούνται για εκβιασμούς.

Ο Ν. Παππάς  επισημαίνει ότι η υπόθεση των κατηγορούμενων δημοσιογράφων βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, τονίζει ότι «κάποιοι επιχειρούν αυτή την πραγματικότητα να την αντιστρέψουν» και προσθέτει: «Είναι προφανές ότι εκτός από τα κυκλώματα εκβιαστών του υπονόμου υπάρχουν και τα κυκλώματα εκβιαστών των –κατά τη δική τους φαντασία- σαλονιών»..

Αναλυτικά η δήλωση του Ν. Παππά:

Η υπόθεση των κατηγορουμένων για τα κακουργήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένης εκβίασης και δωροδοκίας βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, η οποία θα αξιολογήσει και θα κρίνει την υπόθεση και τα πρόσωπα.

Η Δικαιοσύνη αναπνέει, η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει, όπως δεν παρεμβαίνει και σε άλλες εν εξελίξει υποθέσεις.

Το γεγονός ότι το απόστημα σπάει τώρα, αποδεικνύει ότι αίρονται τα διάφορα εμπόδια και η Ελληνική Αστυνομία και Δικαιοσύνη αφήνονται, απερίσπαστες, να κάνουν τη δουλειά τους.

Η υπόθεση πήρε την τρέχουσα εξέλιξη διότι η ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη και η ηγεσία της αστυνομίας λειτούργησαν υποδειγματικά και αποτελεσματικά. Ταυτόχρονα, στελέχη των επιχειρήσεων του δημοσίου δε δείλιασαν και έκαναν το καθήκον τους.

Οι συλληφθέντες φέρονται να έχουν εκβιάσει στελέχη επιχειρήσεων του δημοσίου προκειμένου να καρπώνονται τη μερίδα του λέοντος στην κρατική διαφήμιση με την ταυτόχρονη απειλή, ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβαίνουν σε αρνητικά δημοσιεύματα για στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και μελών της κυβέρνησης.

Ενώπιον άλλων παράλληλων νομοθετικών και νομικών εξελίξεων και υποθέσεων, κάποιοι επιχειρούν αυτή την πραγματικότητα να την αντιστρέψουν.

Είναι προφανές ότι εκτός από τα κυκλώματα εκβιαστών του υπονόμου υπάρχουν και τα κυκλώματα εκβιαστών των –κατά τη δική τους φαντασία- σαλονιών.

Οι αήθεις επιθέσεις εναντίον της Κυβέρνησης και στο πρόσωπό μου συνεχίζεται από τα συγκεκριμένα κέντρα, εδώ και μήνες.

Αυτή ή αήθης επίθεση ξεπερνά κάθε όριο.

Μέχρι στιγμής επέλεξα να τηρήσω στάση αναμονής ως προς την προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Με δεδομένη την απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και τη στοχευμένη κατασυκοφάντηση, είμαι αναγκασμένος να προσφύγω στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: Ν. Παππάς: Θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη εναντίον όσων με εμπλέκουν στο κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/253129/n-pappas-tha-prosfygo-stin-dikaiosyni-enantion-oson-me-emplekoyn-sto-kykloma-ton#ixzz41CLdPk3x

 Σχόλια