Ο Νικολόπουλος προανήγγειλε την ανεξαρτητοποίηση του

Ο Νικολόπουλος προανήγγειλε την ανεξαρτητοποίηση του

Ως προαναγγελία ανεξαρτητοποίησής του, εκλαμβάνεται η πρόσκληση που ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, απέστειλε μέσω του κόμματός του στους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος ενημερώνει πως αύριο το μεσημέρι θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της Συνδιάσκεψης του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, του οποίου είναι ο ιδρυτής, αναφορικά με την «νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος».

Σημειώνεται ότι ο, μέχρι στιγμής, βουλευτής της συγκυβέρνησης, έχει επανειλημμένως εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την μη υπουργοποίησή του, ενώ σήμερα έγινε γνωστό πως δεν πρόκειται να αξιοποιηθεί ούτε μεταξύ όσων αναλαμβάνουν κρίσιμους κοινοβουλευτικούς ρόλους για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Διαβάστε την πρόσκληση του Νίκου Νικολόπουλου:

«Την Τρίτη 13/10 και ώρα 12.00 μ. στο ξενοδοχείο «Αμαλία» (Β. Αμαλίας 10), η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τις αποφάσεις της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης για τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς…

Χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές!!

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος».Σχόλια