Ο Ντάνιελ Κρεγκ απαρνείται τον Τζέιμς Μποντ: Προτιμώ να κόψω τις φλέβες μου, παρά να ξαναπαίξω αυτό το ρόλο!

Ο Ντάνιελ Κρεγκ απαρνείται τον Τζέιμς Μποντ: Προτιμώ να κόψω τις φλέβες μου, παρά να ξαναπαίξω αυτό το ρόλο!

Την απόφασή του να μην αναλάβει ξανά το ρόλο του διάσημου πράκτορα Τζέιμς Μποντ, ανακοίνωσε σε συνέντευξή του ο Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ, δηλώνοντας ότι «στέρεψε» από ιδέες για τον διάσημο πράκτορα.

«Η τράπεζα Μποντ στέρεψε. Δεν έχω άλλες ιδέες για τον διάσημο πράκτορα», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «time out» ο 47χρονος ηθοποιός, προσθέτοντας, «Καλύτερα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου»!

Ο γοητευτικός ηθοποιός, που θα πρωταγωνιστήσει για 4η φορά στο ρόλο του θρυλικού Τζέιμς Μποντ, στην ταινία «Spectre» η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες αργότερα μέσα στο μήνα, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί ποτέ ξανά με αυτόν τον ρόλο, λέγοντας ότι «το μόνο που με ενδιαφέρει να κάνω είναι να προχωρήσω».

Σύμφωνα με το περιοδικό, η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της 24ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Ο Κρεγκ είπε ότι είναι δυσβάσταχτο να διατηρεί την εικόνα που θέλει να προβάλλει ο Μποντ, και ότι στην τελευταία του ταινία έδωσε τα πάντα.

«Αν με ρωτάτε τι θα έκανα σε μία επόμενη ταινία Μποντ, δεν έχω ιδέα… Να πάω στο διάστημα; Ας το κάνουμε! Το έχουν κάνει ήδη. Ας το κάνουμε ξανά», είπε.

Σημειώνεται ότι η ταινία «Spectre» θα βγει στους κινηματογράφους της Βρετανίας και της Ιρλανδίας στις 26 Οκτωβρίου, και στις αίθουσες του υπόλοιπου κόσμου στις αρχές Νοεμβρίου.Σχόλια