Ο Ολάντ δεν θέλει τη βοήθεια του… Ιμπραΐμοβιτς για να γίνει δημοφιλής!

Ο Ολάντ δεν θέλει τη βοήθεια του… Ιμπραΐμοβιτς για να γίνει δημοφιλής!

Ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αντιπαρέρχεται «προτάσεις για προσφορά υπηρεσιών» του πρώην επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν (PSG) Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης, αφού ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι μπορεί «να κάνει δημοφιλή» τον αρχηγό του κράτους.

«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υπολογίζει στη δουλειά που γίνεται, στα αποτελέσματα που θα έχουμε, στην επιτυχία (…), στην ικανότητα αντιμετώπισης των καταστάσεων και στη δράση που έχουμε αναλάβει και όχι στις προτάσεις προσφοράς υπηρεσιών ενός ποδοσφαιριστή», σχολίασε ο Στεφάν Λε Φολ απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους.

«Σκέπτομαι ότι μερικές φορές το ποδόσφαιρο δίνει πολλή φιλοδοξία, αλλά σε μια μεγάλη δημοκρατία, το πράγμα είναι μερικές φορές λίγο πιο περίπλοκο», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του χθες στη γαλλική εφημερίδα Le Monde, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διαβεβαίωσε πως, πληρώνοντας τους φόρους του, «βοηθάει» τη Γαλλία «περισσότερο απ’ ό,τι τη βοηθάει ο Ολάντ», προσθέτοντας σχετικά με τον αρχηγό του γαλλικού κράτους: «Μπορώ να τον κάνω δημοφιλή, αν θέλω», «αλλά δεν ξέρω αν το επιθυμώ».

ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια