Ο Ομπάμα απέκτησε προσωπικό λογαριασμό στο Twitter

Ο Ομπάμα απέκτησε προσωπικό λογαριασμό στο Twitter

Τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τον οποίο θα διαχειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος, δημιούργησε ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα.

«Γεια σου, Twitter! Εδώ Μπαράκ. Στ’ αλήθεια! Έπειτα από 6 χρόνια, μου έδωσαν επιτέλους το δικό μου λογαριασμό», ήταν το πρώτο τιτίβισμα του Αμερικανού προέδρου στον νέο του λογαριασμό.

tweet

Ο λογαριασμός @POTUS (President of the United States), η γνησιότητα του οποίου επιβεβαιώθηκε από το Twitter, καθώς και από το λογαριασμό του Λευκού Οίκου, προσέλκυσε ήδη δεκάδες χιλιάδες followers.

Το λογαριασμό του Ομπάμα στο Twitter κοσμεί μία φωτογραφία του αμερικανού προέδρου, της οικογένειάς του και ηγετών του κινήματος προάσπισης των ατομικών δικαιωμάτων ενώ διασχίζουν τη γέφυρα Έντμουντ Πέτους στη Σέλμα της Αλαμπάμα, την 50η επέτειο από την πορεία της Ματωμένης Κυριακής.

Ο Ομπάμα, στον νέο του λογαριασμό περιγράφει τον εαυτό του ως «πατέρα, σύζυγο και 44ο πρόεδρο των ΗΠΑ», ενώ παρέχει πληροφορίες για τις σπουδές του, ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου για τις αγαπημένες του αθλητικές ομάδες στο Σικάγο, δίνει πληροφορίες για τα μέλη του υπουργικού του συμβουλίου, τα υπουργεία και για τα σημαίνοντα στελέχη του προσωπικού του Λευκού Οίκου.Σχόλια