Ο Πάνος Καμμένος… θυσιάζει Αποστολάκη και Γιακουμάκη για να διασωθεί πολιτικά!

Ο Πάνος Καμμένος… θυσιάζει Αποστολάκη και Γιακουμάκη για να διασωθεί πολιτικά!

Η τραγωδία του ΠΝ στα νερά του Αιγαίου με τους 3 νεκρούς Έλληνες Αξιωματικούς, προκαλεί »σεισμικές δονήσεις» πολλών ρίχτερ στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όπως αποκλειστικά σας αποκαλύψαμε, ο Έλληνας Πρωθυπουργός ζήτησε τις παραιτήσεις τόσο του Υπουργού Πάνου Καμμένου, όσο και των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκη και ΓΕΝ κ. Γιακουμάκη.
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ο Πάνος Καμμένος έπαιξε το δυνατό χαρτί του και είπε πως σε τέτοιο ενδεχόμενο ρίχνει την Κυβέρνηση σήμερα!

Η αντιπρόταση δεν άργησε να έρθει από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πρότεινε στον Πάνο Καμμένο να αποχωρήσει από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλά να λάβει θέση Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης… Έχοντας ξεκινήσει παράλληλα τις ζυμώσεις με το ΠΟΤΑΜΙ και τον Σταύρο Θεοδωράκη (για παν ενδεχόμενο).

Ο Πάνος Καμμένος αρνήθηκε και πάλι και αντιπρότεινε την καρατόμηση του »δικού» του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ (επιλογή του Πάνου Καμμένου) προκειμένου να διασωθεί ο ίδιος πολιτικά. Στο τηλεφώνημα έπεσε και η καρατόμηση του Αρχηγού ΓΕΝ φυσικά!

Φαίνεται πως Τσίπρας και Καμμένος θα βρουν πάλι τη μέση λύση,, προκειμένου να μη διακινδυνεύσουν την απώλεια της εξουσίας…

Πάντως, ο Πάνος Καμμένος αυτή την ώρα μιλά στους στρατιωτικούς συντάκτες, ύστερα από το τηλεφώνημα διαρκείας που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα!

Πηγή Piraeus Press

 





Σχόλια