Ο Πανούσης «καρφώνει» τη Ζωή: Δεν μπορεί να παίζει το ρόλο πρωθυπουργού, Προέδρου της Δημοκρατίας, υπουργού

Ο Πανούσης «καρφώνει» τη Ζωή: Δεν μπορεί να παίζει το ρόλο πρωθυπουργού, Προέδρου της Δημοκρατίας, υπουργού

Έντονη κριτική στον τρόπο που λειτουργεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου  άσκησε ο Γιάννης Πανούσης, καλώντας ουσιαστικά τον πρωθυπουργό να κάνει κάτι για αυτό.

«Δεν είναι ορθός ο τρόπος που διαχειρίζεται τα κοινοβουλευτικά», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, για την κ. Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ. «Αν κυλήσουμε ομαλά τα επόμενα 3,5 χρόνια, χωρίς να γίνουν εκλογές, το βλέπω δύσκολο να μπορέσει να κρατήσει τις ισορροπίες ως πρόεδρος της βουλής», πρόσθεσε ο κ. Πανούσης, σημειώνοντας με νόημα ότι δεν προβλέπεται βοηθός πρωθυπουργού, καθώς ο καθένας έχει το δικό του χώρο ευθύνης.

«Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει την τάση να επεκτείνεται έξω από τις αρμοδιότητές της ή να τις τραβάει στα άκρα. Δεν μπορεί να παίζει ρόλο  Προέδρου Δημοκρατίας, πρωθυπουργού, υπουργού Δημοσίας Τάξης. Δεν μπορεί να γίνει αυτό», πρόσθεσε. «Κάποια στιγμή το σύστημα πρέπει να συζητήσει σοβαρά πώς μπορεί να προΐσταται στη βουλή ένας άνθρωπος που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο», σημείωσε.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς μπορεί να λυθεί αυτό, για παράδειγμα με μία πρόταση μομφής παρατήρησε ότι «στην Αριστερά είναι δύσκολα αυτά τα πράγματα».Σχόλια