Ο Παπασταύρου αρνείται ότι είναι ο ιδιοκτήτης της offshore

Ο Παπασταύρου αρνείται ότι είναι ο ιδιοκτήτης της offshore

Ο Σταύρος Παπασταύρου ο πρώην συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, σπάει τη σιωπή του, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κατοχή εταιρείας offshore από την πλευρά του.

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρόκειται για επιλεκτικές και αποσπασματικές διαρροές των στοιχείων της δικογραφίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Τα επίσημα καταστατικά έγγραφα που παρέλαβαν μέσω δικαστικής συνδρομής οι Ελληνικές Αρχές αναφορικά με την εταιρεία Stabri Ltd., επιβεβαιώνουν πλήρως την αλήθεια των ισχυρισμών μου ότι πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, ενώ εγώ εμφανίζομαι ως κάτοχος των μετοχών για λογαριασμό του, δυνάμει σχέσης εμπίστευσης, όπως προκύπτει από το 1ο πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Οι επιλεκτικές και αποσπασματικές διαρροές στοιχείων δικογραφιών, από όπου και αν προέρχονται, έχουν πλέον γίνει στην περίπτωσή μου κανόνας. Ουδείς ενοχλείται ούτε ανησυχεί για το αν αυτές προσβάλλουν τη λειτουργία του Κράτους Δικαίου. Είναι επισφαλής η εξαγωγή εύκολων και πρόωρων συμπερασμάτων, χάριν πολιτικής εκμετάλλευσης, με βάση δήθεν επιβαρυντικά, αποσπασματικά όμως, στοιχεία τα οποία ωστόσο πλήρως εξηγούνται από τη σχέση εμπίστευσης.

Μόνον οι δικαστικές Αρχές διαθέτουν το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων για την υπόθεση και αυτές αμερόληπτα και νηφάλια θα αποφανθούν αφού ολοκληρώσουν τη συλλογή των αποδείξεων και συναξιολογήσουν και τις δικές μου εξηγήσεις».Σχόλια