Ο πράσινος καφές στην υπηρεσία της ιατρικής

Ο πράσινος καφές στην υπηρεσία της ιατρικής

Ο πράσινος καφές υπόσχεται σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια αδυνατίσματος ανδρών και γυναικών και διατίθεται στην αγορά σε χάπια και σκόνη. Αγόρασε και εσύ το προϊόν από ένα online φαρμακείο και βοήθησε τον οργανισμό σου.

Πρόκειται για ακόμα ένα προϊόν που έρχεται κατευθείαν από το φαρμακείο της φύσης είναι στη διάθεση του ανθρώπου, για να τον βοηθήσει στον αγώνα που δίνει για να χάσει κιλά.

O πράσινος καφές που κυκλοφορεί στην αγορά, δεν είναι τίποτα άλλο, από τους ώριμους ή ανώριμους σπόρους του προϊόντος σε μη καβουρδισμένη μορφή, οι οποίοι έχουν αλεστεί σε σκόνη ή έχουν γίνει χάπι. Σε αντίθεση με τα ποτά που περιέχουν εκχύλισμα καφέ, ο πράσινος καφές δεν διεγείρει, αφού δεν περιέχει καφεΐνη. Οι σπόροι του είναι πλούσιοι σε πολυφαινόλες, που λόγω του χλωρογενικού οξέως, έχουν έντονη αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση.

Αυτό το οξύ επιβραδύνει την απελευθέρωση της γλυκόζης στο αίμα, μειώνει το  συσσωρευμένο λίπους στους ιστούς και βοηθάει στην απώλεια βάρους. Εκτός από το να αδυνατίζει, να καίει το λίπος και να επιταχύνει τον μεταβολισμό, ο πράσινος καφές μειώνει την όρεξη, έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Η συνήθης ποσότητα που λαμβάνεται είναι τρεις κάψουλες, μία πριν από κάθε βασικό γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι σημαντικό να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Οφείλετε να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας, εφόσον είστε έγκυος ή θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας. Αγοράστε πράσινο καφέ σε κάψουλες από ένα online φαρμακείο σε προνομιακή τιμή.Σχόλια