Ο πρόσφυγας που έγινε ηθοποιός και παίζει στο πλευρό του Λαζόπουλου

Ο πρόσφυγας που έγινε ηθοποιός και παίζει στο πλευρό του Λαζόπουλου

Οι συνθήκες στη χώρα του μπορεί να τον ώθησαν να την εγκαταλείψει, ψάχνοντας ένα καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη, ωστόσο το άστρο του έλαμψε και κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, να γίνει ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Chali Alizada που ήρθε στην Ελλάδα ως πρόσφυγας από το Αφγανιστάν και κατάφερε να γίνει ηθοποιός. Ο ίδιος αποκαλύπτει στην εφημερίδα Αγορά, ότι καθημερινά βρίσκεται είτε στο Ελληνικό, είτε στον Πειραιά προκειμένου να βοηθήσει τους πρόσφυγες:

«Επειδή μιλάμε την ίδια γλώσσα, πολλές φορές κάνω τον διερμηνέα ανάμεσα σε αυτούς και στους γιατρούς και όσους ακόμα τους φροντίζουν. Ξέρω τι νιώθουν γιατί έχω βρεθεί και εγώ στη θέση τους και προσπαθώ να τους βοηθάω με όλες μου τις δυνάμεις» και τόνισε:

«Το 2007 ξεκίνησα από το Αφγανιστάν να έρθω στην Ελλάδα για να συνεχίσω την πορεία μου στην Ευρώπη. Περπατούσα επί μέρες στα βουνά, έδωσα 2.000 δολάρια στους δουλεμπόρους για να περάσω στη χώρα σας. Η Ελλάδα με αγκάλιασε και τώρα την έχω αγκαλιάσει και εγώ».

Ο  Chali αυτό το διάστημα συμμετέχει στην παράσταση «Θεέ μου τι σου κάναμε» όπου πρωταγωνιστούν η Μαρία Καβογιάννη και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σχόλια