Ο πρωταγωνιστής του «Prison Break» έφτασε μια ανάσα πριν το θάνατο

Ο πρωταγωνιστής του «Prison Break» έφτασε μια ανάσα πριν το θάνατο

Το χαρακτηρισμό «ξεροκέφαλος» φαίνεται πώς βάλθηκε να… τερματίσει -κυριολεκτικά και μεταφορικά- ο διάσημος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Prison Break», Ντόμινικ Παρσέλ (Dominic Purcell).

Γνωστός παγκοσμίως για το ρόλο του στη σειρά-φαινόμενο, ως αδερφός του έτερου πρωταγωνιστή, Γουέντγουορθ Μίλερ (Wentworth Miller), με τον οποίο μπλέκουν σε μια σειρά περιπέτειες με το νόμο και καταλήγουν, συχνά-πυκνά, στη φυλακή, ο Παρσέλ είχε ένα σοβαρό ατύχημα στα γυρίσματα της σειράς, το οποίο θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο για τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε και ο ίδιος στο Instagram, «διασκεδάζοντας», παρά τον πόνο του, με το όλο σκηνικό, οι γιατροί του είπαν ότι εκείνο που τον έσωσε ήταν στην πραγματικότητα το… γερό του κεφάλι! Και αυτό γιατί, όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, η σιδερένια μπάρα που του ήρθε… κατακούτελα, λίγο έλειψε να τον αφήσει στον τόπο!

Οι γιατροί του είπαν ότι ο ιστός στο κεφάλι του είναι αρκετά σκληρός- απέτρεψε τα χειρότερα και εκείνος… γλίτωσε με σοβαρά τραύματα και με σπασμένη μύτη σε δύο διαφορετικά σημεία. Μάλιστα, όντας, όπως προείπαμε, δεόντως… ξεροκέφαλος, έσπευσε να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς, παρά τη σοβαρότητα που παρουσίαζαν τα τραύματά του.

Για του λόγου το αληθές, δείτε τι «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός:

Πηγή: Πρώτο θέμαΣχόλια