Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Άδ. Γεωργιάδη σχετικά με τον Στ. Παπασταύρου

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Άδ. Γεωργιάδη σχετικά με τον Στ. Παπασταύρου

Με σκωπτικό τρόπο σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σημερινές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη υπέρ του Σταύρου Παπασταύρου και των ικανοτήτων του, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 και καλεί ταυτόχρονα τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει εάν συμμερίζεται τη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος και εάν θα εξακολουθήσει να καλύπτει «τον εκλεκτό του κ. Σαμαρά» και «σταρ των λιστών Λαγκάρντ και Παναμά».

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο κ. Γεωργιάδης «φρόντισε να πλέξει» το εγκώμιο του Σταύρου Παπασταύρου και ότι «αφού εξήρε τις υψηλού επιπέδου ικανότητες του στενού συνεργάτη του τέως πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Αδ. Γεωργιάδης δεν δυσκολεύτηκε να κατηγορήσει τον ελληνικό λαό ως «αχάριστο» επειδή δεν έχει προχωρήσει στην ονοματοθεσία δρόμου με το όνομα του».

«Εκφράζουμε την «αλληλεγγύη» μας στον Αδ. Γεωργιάδη και στο δίκαιο αίτημα του», σχολιάζει σκωπτικά ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει στο ίδιο πνεύμα πως «ωστόσο, θα θέλαμε να διευκρινίσει αν αρκεί η ονοματοθεσία ενός ελληνικού δρόμου με το όνομα «Στ. Παπασταύρου» ή αν θα πρέπει να απευθύνει το αίτημα του στον Παναμά και τις Παρθένες Νήσους, ως ελάχιστο φόρο τιμής!».

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ «να διευκρινίσει σε ποιες ακριβώς ικανότητες του Στ. Παπασταύρου αναφέρεται, οι οποίες μάλιστα είχαν «στριμώξει», όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, τον Πολ Τόμσεν, την περίοδο που ο σταρ των λιστών Λαγκάρντ και Παναμά είχε τη θέση του επικεφαλής στην ομάδα διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης Σαμαρά με την τρόικα».

Ολοκληρώνει δε την ανακοίνωσή του απευθύνοντας δύο ερωτήματα: «Συμμερίζεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την θέση του Αδ. Γεωργιάδη; Θα εξακολουθήσει ο νέος επικεφαλής της ΝΔ να καλύπτει τον εκλεκτό του κ. Σαμαρά;»Σχόλια