Ο ΣΥΡΙΖΑ «τα βάζει» με το ΤΕΕ  για την διαγραφή Τσίπρα, Σπίρτζη, Φλαμπουράρη

Ο ΣΥΡΙΖΑ «τα βάζει» με το ΤΕΕ για την διαγραφή Τσίπρα, Σπίρτζη, Φλαμπουράρη

Την άμεση αντίδραση του για την διαγραφή του Πρωθυπουργού καθώς και κορυφαίων στελεχών της Κυβέρνησης από το ΤΕΕ, εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ , μέσω ανακοίνωσης του.

Να υπενθυμίσουμε πως το Τεχνικό Επιμελητήριο είχε κάνει γνωστή την στάση του απέναντι στη ψήφιση του νόμου – λαιμητόμου που αφορά το ασφαλιστικό , προαναγγέλοντας  την διαγραφή όσων υπερψηφίσουν το νέο νομοσχέδιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί  την ηγεσία του ΤΕΕ ότι είναι «οι χθεσινοί υπερασπιστές του «ΝΑΙ» του δημοψηφίσματος  και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος, οι υπερασπιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που κατείχαν περίοπτες δημόσιες θέσεις, τη στιγμή που οι μηχανικοί συνάδελφοι τους».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με μια πρωτοφανή ενέργεια στα χρονικά του ΤΕΕ η Διοικούσα Επιτροπή του παραπέμπει στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της διαγραφής τους μηχανικούς-βουλευτές που ψήφισαν το ασφαλιστικό-φορολογικό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στοχοποιούν τους βουλευτές, συναδέλφους τους μηχανικούς που το υπερψήφισαν, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο site του ΤΕΕ.

Οι σημερινοί επικεφαλής του ΤΕΕ, είναι και οι χθεσινοί υπερασπιστές του «ΝΑΙ» του δημοψηφίσματος  και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος,  οι υπερασπιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που κατείχαν περίοπτες δημόσιες θέσεις, τη στιγμή που οι μηχανικοί συνάδελφοι τους έβλεπαν να χάνουν το εισόδημα τους εξαιτίας των πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Αναρωτιόμαστε αν έχουν στοχοποιηθεί ξανά, και παραπεμφθεί στο πειθαρχικό, βουλευτές που ψήφισαν κάτι που ήταν σε διαφωνία με την ηγεσία του ΤΕΕ. Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση μέσα σε στενά δημοσιονομικά δεδομένα προσπαθεί να στηρίξει αυτούς τους μηχανικούς που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τους οδήγησαν στην ανέχεια.

Πηγή: ΣΥΡΙΖΑ κατά ΤΕΕ για την διαγραφή Τσίπρα, Σπίρτζη, Φλαμπουράρη λόγω ασφαλιστικού | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/266257/syriza-kata-tee-gia-tin-diagrafi-tsipra-spirtzi-flampoyrari-logo-asfalistikoy#ixzz48H0CYnPdΣχόλια