Ο Σπ. Καρανικόλας υποχρέωσε τον Κ. Ζαχαριάδη να παραδεχθεί πως για τα ελλείμματα έφταιγε ο Κ. Καραμανλής!

Ο Σπ. Καρανικόλας υποχρέωσε τον Κ. Ζαχαριάδη να παραδεχθεί πως για τα ελλείμματα έφταιγε ο Κ. Καραμανλής!

  • Ο Σπύρος Καρανικόλας έβγαλε… λαβράκι
  • Ανάγκασε τον Κώστα Ζαχαριάδη να παραδεχθεί πως για τα μεγάλα ελλείμματα έφταιγε η κυβέρνηση Καραμανλή
  • Κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ… στήριζε τον συγκεκριμένο πρώην πρωθυπουργό

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιάννη Λοβέρδου, βρέθηκε χθες ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Σπύρος Καρανικόλας.

Στο πάνελ βρισκόταν και ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, και αμέσως ο εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ τον εγκάλεσε για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και κυρίως για τον τρόπο που κινήθηκε η αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την προηγούμενη νύχτα, όταν συγκεντρωμένοι έσπασαν τις βιτρίνες των καταστημάτων στην Ερμού.

Όταν η συζήτηση πήγε στα υπερβολικά ελλείμματα του 2009, ο κ. Καρανικόλας στρίμωξε για τα καλά τον Κ. Ζαχαριάδη, που αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η ευθύνη για το υπερβολικό έλλειμμα ανήκει στις κυβερνήσεις της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή! Η δήλωση του, προκάλεσε αίσθηση, καθώς η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην πρωθυπουργό, ήταν φανερή τα τελευταία χρόνια!

Δείτε την αντιπαράθεση των δύο ανδρών:

Η ώρα της δικαίωσης ήρθε και από τον….ΣΥΡΙΖΑ. Χτες, ο κ. Ζαχαριάδης σε φανερή αμηχανία, αφού τον πίεσα να απαντήσει, ομολόγησε την ιστορική πλέον αλήθεια: 'Η ευθύνη για το υπερβολικό έλλειμμα (και άρα της χρεοκοπίας) ανήκει στη Ν.Δ. και τον Κώστα Καραμανλή'. 'Επιτέλους το είπατε κ. Ζαχαριάδη! Επιτέλους ονομάσατε τον εμπρηστή!'. Μία δήλωση που νομίζω ότι θα συζητηθεί γιατί είναι η πρώτη φορά (!) που ονομάζουν τον εμπρηστή της ελληνικής οικονομίας, όταν ήδη εμείς το φωνάζαμε από το 2010 και αυτοί τον συγκάλυπταν. Μία συζήτηση άκρως αποκαλυπτική και ζωηρή για όλη την επικαιρότητα που αξίζει να την μοιραστώ μαζί σας, γιατί είναι ολοφάνερο ότι το τέλος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πλησιάζει, αφού τα ψέματα και οι μύθοι τελειώσανε.ΥΓ. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο τελικά ποιοι κάνουν την πραγματική αντιπολίτευση στους Σύριζα-Ανέλ.

Posted by Spyros Karanikolas on Mittwoch, 19. Juli 2017

Ο Σπύρος Καρανικόλας με ανάρτησή του στο facebook εξηγεί για ποιον λόγο αυτή η παραδοχή του Κώστα Ζαχαριάδη είναι ιστορική:

Η ώρα της δικαίωσης ήρθε και από τον….ΣΥΡΙΖΑ.
Χτες, ο κ. Ζαχαριάδης σε φανερή αμηχανία, αφού τον πίεσα να απαντήσει, ομολόγησε την ιστορική πλέον αλήθεια: ‘Η ευθύνη για το υπερβολικό έλλειμμα (και άρα της χρεοκοπίας) ανήκει στη Ν.Δ. και τον Κώστα Καραμανλή’.
‘Επιτέλους το είπατε κ. Ζαχαριάδη! Επιτέλους ονομάσατε τον εμπρηστή!’.
Μία δήλωση που νομίζω ότι θα συζητηθεί γιατί είναι η πρώτη φορά (!) που ονομάζουν τον εμπρηστή της ελληνικής οικονομίας, όταν ήδη εμείς το φωνάζαμε από το 2010 και αυτοί τον συγκάλυπταν.
Μία συζήτηση άκρως αποκαλυπτική και ζωηρή για όλη την επικαιρότητα που αξίζει να την μοιραστώ μαζί σας, γιατί είναι ολοφάνερο ότι το τέλος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πλησιάζει, αφού τα ψέματα και οι μύθοι τελειώσανε.
ΥΓ. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο τελικά ποιοι κάνουν την πραγματική αντιπολίτευση στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΣχόλια