Ο Σταμάτης Γονίδης… μελοποίησε το πάρτι του Πάνου Καμμένου και ο Αδ. Γεωργιάδης «φούντωσε»!

Ο Σταμάτης Γονίδης… μελοποίησε το πάρτι του Πάνου Καμμένου και ο Αδ. Γεωργιάδης «φούντωσε»!

 

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Σταμάτης Γονίδης βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε ο Πάνος Καμμένος στο σπίτι του στα Νότια Προάστια το βράδυ της 17ης του μήνα, μαζί με τον επίσης εορτάζοντα Παύλο Πολάκη.

Ο σπουδαίος μας τραγουδιστής έδωσε την απάντησή του όταν ερωτήθηκε από τους ρεπόρτερ του «Ε» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Απλά είναι φίλος μου, με κάλεσε και πήγα. Τον εκτιμώ για την ειλικρίνειά του, είναι έντιμος άνθρωπος και τον γνωρίζω χρόνια, πριν καν μπει στην πολιτική… είναι ειλικρινής και ντόμπρος. Ήταν και ο κύριος Πολάκης εκεί, όντως, ίσως ήταν κι άλλοι πολιτικοί που δεν  τους γνωρίζω.

Δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε σπίτια πολιτικών. Απλά με τον κ. Καμμένο με συνδέχει φιλία ετών και μία κοινή αγάπη για τη θάλασσα. Δεν έμεινα πολύ, μία ώρα μόνο και δεν τραγούδησα παρά μόνο τρία τραγούδια, που δεν ήταν καν δικά μου».

Πέραν από τον Σταμάτη Γονίδη, στο πάρτυ του Υπουργού Άμυνας βρέθηκε και η… ορχήστρα του στρατού, καθώς μία εντολή να δώσει ο Π. Καμμένος είναι αρκετή. Η ορχήστρα, φυσικά, δεν περιορίστηκε σε τρία άσματα, αφού… παιάνιζε ως τα ξημερώματα!

Το πάρτι αυτό τις ώρες που οι δύο πολιτικοί και 151 ακόμη περνούσαν τα επώδυνα μέτρα στη Βουλή, ενόχλησαν τον Άδωνη Γεωργιάδη που χαρακτήρισε «υποκριτές φαρισαίους» τους δύο άνδρες!
Σχόλια