Ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρίζει… δικαιολογίες στο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρίζει… δικαιολογίες στο ΣΥΡΙΖΑ

Με ένα καυστικό ποστάρισμα στο Twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης προσφέρει μία… ωραιότατη δικαιολογία στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για να κατευνάσει τα πνεύματα των συνταξιούχων.

Συγκεκριμένα, γράφει: «Αν ψάχνουν δικαιολογίες μπορούν να πουν στους συνταξιούχους ότι τους κόβουν τις συντάξεις για να δοκιμάσουν την πίστη τους στην Αριστερά».

Το γραφείο Τύπου του κόμματος ακολούθησε τον Σταύρο θεοδωράκη με μία λιτή ανακοίνωση: «Η διαβεβαίωση του κ. Τσίπρα πριν από λίγες μόνο εβδομάδες «Ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα», μπορεί να προστεθεί πλέον δίπλα σε εκείνες για το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την 13η σύνταξη… Το ίδιο και οι δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου περί παραίτησής του αν το αφορολόγητο πέσει από τα 9.000 ευρώ. Τώρα το νέο παραμύθι είναι τα αντίμετρα που θα ισοσταθμίσουν τις απώλειες. Έχει ακριβώς την ίδια αξία με τα προηγούμενα. Μηδενική. Οι μόνοι που δεν πτοούνται είναι οι 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που όπως έσπευσε να προεξοφλήσει ο Δ.Παπαδημούλης, «θα ψηφίσουν με αίσθημα ευθύνης». Να το κάνουν, αλλά να εξηγήσουν και στην κοινωνία γιατί την βασανίζουν με τις παλινδρομήσεις τους εδώ και 4 μήνες στέλνοντας τον λογαριασμό στους πολίτες»


Σχόλια