Ο Στέλιος Παππάς «εξισώνει» τα κανάλια με τους εμπόρους όπλων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στέλιος Παππάς «εξισώνει» τα κανάλια με τους εμπόρους όπλων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παρακάτω διάλογος γίνεται στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ. Καλεσμένοι στο στούντιο είναι ο Στέλιος Παππάς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πατέρας του υπουργού Επικρατείας, ο Κώστας Γκιουλέκας (ΝΔ), ο Μανώλης Οθωνας (ΔΗ.ΣΥ.) και ο Ιάσονας Φωτήλας (Ποτάμι).

Ο Ιάσονας Φωτήλας ρωτάει τον Στέλιο Παππά σχετικά με τους εργαζόμενους στα κανάλια που θα κλείσουν.

«Κοιτάξτε, εγώ είμαι εναντίον των πολέμων, εναντίον της παραγωγής όπλων και λοιπά» και προσθέτει «Αν υπάρχει μια επιχείρηση που το μόνο που κάνει είναι να παράγει όπλα για να πάμε να σκοτώνουμε τους ανθρώπους, δεύτερο είναι τι θα γίνει με τους άνεργους. Θα βρούμε έναν τρόπο να κανονίσουμε και για τους άνεργους» ολοκληρώνει το σοκαριστικό σκεπτικό του, ο Στέλιος Παππάς.

Η συζήτηση παίρνει φωτιά από τις αντιδράσεις, με τον Στέλιο Παππά να απαντάει με αλλεπάλληλα ειρωνικά «ναι… ναι… ναι…».

Λίγο αργότερα παίρνει θέση ο Κώστας Γκιουλέκας: «Ως δημοσιογράφος δεν μπορώ να δέχομαι επιχειρήσεις όπλων και κανάλια να εξισώνονται».

Αυτή η φράση είναι που εξοργίζει τον πατέρα του υπουργού Επικρατείας ο οποίος εγκαταλείπει ακαριαία το χαλαρό ύφος και επιτίθεται με βαρύ τόνο: «Χειρότερα ήτανε… (σ.σ.: το θεωρεί δεδομένο ότι δεν θα είναι πια…). Κάποια κανάλια ήτανε χειρότερα από παραγωγοί όπλων! Χειρότερα γιατί σκοτώνανε τη συνείδηση του λαού!» ενώ συνεχίζει: «Σκοτώνανε τη συνείδηση του λαού! Μπαίνανε μέσα στο σπίτι του καθενός!».

Παρακολουθήστε το εν λόγω video:Σχόλια