Ο Τσίπρας πέταξε «λευκή πετσέτα» στους δανειστές και τα δίνει όλα κοψοχρονιά

Ο Τσίπρας πέταξε «λευκή πετσέτα» στους δανειστές και τα δίνει όλα κοψοχρονιά

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερον πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει βαλθεί να επαληθεύσει την κινεζική παροιμία που λέει «ένας αιώνας να φτιαχτεί, μία στιγμή να σπάσει». Και το χειρότερο είναι πως τόσο ο ίδιος όσο και οι «παροικούντες την κυβερνητική Ιερουσαλήμ» επιχειρούν να πείσουν τον κόσμο πως τα Μνημόνια, όπου να’ναι τελειώνουν!

Μόνο θυμηδία προκαλούν οι εκτιμήσεις στις οποίες προέβη χθες η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ότι εάν η χώρα ακολουθήσει τον παρόντα οικονομικό σχεδιασμό, τότε θα μπορέσει σε τρία χρόνια από τώρα να απαλλαγεί οριστικά από τις μνημονιακές συμβάσεις. Ειλικρινά, είναι εύλογο να αναρωτιέται κανείς εάν αυτή η κυβέρνηση απευθύνεται σε νοήμονα όντα ή φέρεται όπως οι αποικιοκράτες, όταν μοίραζαν καθρεφτάκια και διάφορα άλλα μπιχλιμπίδια στους ιθαγενείς της Νέας Γης…

Για τη συμμαχία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συμβαίνει κάτι παράδοξο: δεν υπάρχουν Μνημόνια και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά, αλλά με το τι θα γίνει από εκεί και πέρα. Όμως, όσο κι αν προσπαθούν να κρύψουν τα έργα και τις ημέρες τους, τόσο πιο φαιδροί καθίστανται στα μάτια του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.grΣχόλια