Ο Τζον Κλιζ των Monty Python για πρώτη (και… τελευταία) φορά στην Αθήνα!

Ο Τζον Κλιζ των Monty Python για πρώτη (και… τελευταία) φορά στην Αθήνα!

Ο κορυφαίος Βρετανός κωμικός, Τζον Κλιζ, θα δώσει μία μοναδική παράσταση την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 σε έναν από τους πιο επιβλητικούς χώρους, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στο πλαίσιο της περιοδείας του  με τον μακάβριο τίτλο… «Last Time To See Me Before I die».

Η παράσταση θα περιλαμβάνει μεγάλες στιγμές της καριέρας του μέσα από ένα μοντάζ δημοφιλών clips και live comedy για πρώτη και ίσως «τελευταία» φορά ενώπιον του ελληνικού κοινού.

Ένας βρετανικός θεσμός με ιδιαίτερο στυλ και μία αδιάκοπη πορεία που αγγίζει πλέον τα 50 χρόνια, ο Κλιζ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αλλά και επιδραστικότερους κωμικούς των τελευταίων δεκαετιών.

Ηθοποιός, κωμικός, συγγραφέας , παραγωγός ταινιών και σεναριογράφος, ο Τζον Κλιζ γεννήθηκε στο Weston-super-Mare της Αγγλίας το 1939.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του ’60, όπου άρχισε να γράφει κωμικά σκετς στο Clifton College του Bristol καθώς και με τη συμμετοχή του στον θεατρικό θίασο Footlights Club, ενώ φοιτούσε Νομική στο πανεπιστήμιο του Cambridge.

Το πρώτο του επαγγελματικό εγχείρημα γραφής ήταν μέσω του BBC στο «The Dick Emery Show» και μετέπειτα με τα σατιρικά σκετς «That Was the Week That Was» (1963), «The Frost Report » (1966) και «At Last the 1948 Show» (1967) με παρουσιαστή τον David Frost. Η μεγάλη επιτυχία του Κλιζ στα συγκεκριμένα προγράμματα οδήγησε στην απόκτηση ενός μικρού ρόλου στην ταινία «Interlude»(1968), η πρώτη του κινηματογραφική συμμετοχή.

Εισιτήρια

 

‘Ανω Διάζωμα: 45 €

Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στο ‘Ανω Διάζωμα για:

Ανέργους (με την επίδειξη κάρτας): 25 €

Φοιτητές (με την επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας): 25 €

Κάτω Διάζωμα:

Γ Ζώνη: 55 €

B Ζώνη: 65 €

A Ζώνη: 75 €

Διακεκριμένη Ζώνη: 95 €

 

Για τα ΑΜΕΑ θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο Κάτω Διάζωμα

(Τμήμα Α -Σειρές 1 & 2): 25 €

* Δεν διατίθενται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια φοιτητών, ανέργων και ΑΜΕΑ

 

Προπώληση Εισιτηρίων

Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στις 10:00πμ

Δίκτυο Viva:

Online: www.viva.gr/tickets/music/irodeio/john-cleese-live-in-athens/

 


Σχόλια