Ο Τζόνι Χαλιντέι δηλώνει ότι θα «πολεμούσε» τους τζιχαντιστές εάν δεν ήταν τραγουδιστής

Ο Τζόνι Χαλιντέι δηλώνει ότι θα «πολεμούσε» τους τζιχαντιστές εάν δεν ήταν τραγουδιστής

υγκλονισμένος από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου που αιματοκύλισαν το Παρίσι, ο Γάλλος τραγουδιστής Τζόνι Χαλιντέι δηλώνει ότι θα ήταν έτοιμος να πάρει ένα όπλο και να πολεμήσει τους τζιχαντιστές, που αποκαλεί «εγκληματίες» και «παρανοϊκούς», εάν «δεν ήταν τραγουδιστής». «Εάν δεν ήμουν τραγουδιστής, θα έπαιρνα ένα όπλο και θα πήγαινα να τους πολεμήσω» είπε ο 72χρονος καλλιτέχνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Le Parisien.

Αυτά που κάνουν οι τζιχαντιστές «είναι αισχρά» προσέθεσε ο ίδιος, ο οποίος υποχρεώθηκε να ακυρώσει μια συναυλία που επρόκειτο να δώσει χθες το βράδυ στις Βρυξέλλες λόγων της κατάστασης ύψιστου συναγερμού που κηρύχθηκε στη βελγική πρωτεύουσα εξαιτίας της τρομοκρατικής απειλής. Ο Χαλιντέι υποσχέθηκε να επιστρέψει στις Βρυξέλλες την 26η Μαρτίου και να τραγουδίσει για τους θαυμαστές του σε μια συναυλία την 27η Μαρτίου. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι «υπέστη υπόταση» την Τετάρτη το βράδυ κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Μοζέλ στην ανατολική Γαλλία. Ήταν «ο αντίκτυπος των γεγονότων» της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, εξήγησε ο ίδιος. «Οι επιθέσεις με έκαναν να αρρωστήσω» σημείωσε.

Ο Τζόνι Χαλιντέι, που αναφέρεται στις επιθέσεις του περασμένου Ιανουαρίου που συγκλόνισαν τη Γαλλία στο τελευταίο του δίσκο «De l?amour» εξήγησε ότι έμαθε για τα τρομοκρατικά χτυπήματα την περασμένη εβδομάδα αμέσως μόλις κατέβηκε από τη σκηνή. «Ένιωσα μια αδιαθεσία. Την επόμενη ημέρα άρχισα να μην είμαι καλά» είπε ο καλλιτέχνης.

«Άνθρωποι που γνώριζα βρίσκονται μεταξύ των νεκρών στο Μπατακλάν, φίλοι έχασαν φίλους» τόνισε στην Parisien.

«Προσεύχομαι στον Θεό αυτό να μη ξανασυμβεί ποτέ. Ακόμα και οι θεατές δεν προσέρχονται, δεν θέλω να ακυρώνω τις συναυλίες. Πρέπει να δείξουμε σε αυτούς τους δολοφόνους ότι δεν φοβόμαστε, ότι συνεχίζουμε να ζούμε» υπογράμμισε.Σχόλια