Ο Βαλάντης κάνει τατουάζ στο κεφάλι του live on camera‏ (φώτο,Video)

Ο Βαλάντης κάνει τατουάζ στο κεφάλι του live on camera‏ (φώτο,Video)

Ο λαϊκός τραγουδιστής που έκανε τατουάζ στο κεφάλι του εν ώρα τηλεοπτικής συνέντευξης.

Κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί τόσο με τα τραγούδια του οσο και με το ιδιαίτερο στυλ που μας συστήθηκε, ο λόγος για τον Βαλάντη που συνεχίζει με τον ίδιο αυθόρμητο χαρακτήρα να απολαμβάνει τις στιγμές του.

Πριν από λίγες μέρες ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και προσκάλεσε τον Βαλάντη σε τηλεοπτική συνεντευξη για τις ανάγκες της εκπομπής «Με το καλημέρα» με την Χριστίνα Λαμπίρη.

Ο δημοσιογράφος τηλεφώνησε τον Βαλάντη ώστε να συνεννοηθούν για τις λεπτομέρειες του γυρίσματος και την στιγμή εκείνη τύχαινε να βρίσκονται και οι δυο στο Thessaloniki convention tattoo, ο πρώτος για ρεπορτάζ και ο δεύτερος ως λάτρης της παραπάνω τέχνης.

Δεν άργησε να ληφθεί η απόφαση για να κάνουν το γύρισμα στον συγκεκριμένο χώρο και την στιγμή που ο Βαλάντης θα «χτυπούσε» το δεύτερο tattoo στο κεφάλι του. Η κάμερα στήθηκε, το φως της κάμερας άναψε και όπως οι φωτογραφίες μαρτυρούν, συνέντευξη και τατουάζ γίνανε τον ίδιο χρόνο σε μια συνεντευξη που κυριολεκτικά τα είχε όλα.

Αυτή την περίοδο ο Βαλάντης συνεχίζει τις εμφανίσεις του με την Χριστίνα Κολέτσα στην νύφη του Θερμαϊκού, κλέβοντας τα σχόλια και τις κρτικές με όσα παρουσιάζουν.

Δείτε φωτογραφίες και video:
image (1)

image (2)

imageΣχόλια