O βιασμός δεν έγινε, λέει τώρα η Αντωνίου

O βιασμός δεν έγινε, λέει τώρα η Αντωνίου

Του ΝΙΚΟΥ ΣΙΔΕΡΗ

Ορισμένες φορές η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία. Και όμως. Στην περίπτωση του καταγγελλόμενου ως βιασμού της παρουσιάστριας και μοντέλου Ρίας Αντωνίου από τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο τα γεγονότα θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελέσουν σενάριο ταινίας. Μετά τις –πραγματικά απίστευτες- καταγγελίες για βιασμό, τον σάλο που προκλήθηκε, την κοινή έξοδο στον Αντώνη Ρέμο και το καυτό διήμερο σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων το οποίο αποκάλυψε η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» η καλλίγυπος κοπέλα αποφάσισε να ανακαλέσει τις βαριές καταγγελίες. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες την περασμένη Κυριακή η Ρία Αντωνίου προσήλθε στις δικαστικές Αρχές οι οποίες διερευνούν την υπόθεση και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του Χρήστου Ψωμόπουλου καθώς ουδέποτε συνέβησαν όλα όσα περιγράφηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων.

Ανάκληση και ταξίδι στην Ευρώπη

Μετά την ανάκληση μάλιστα το πρώην αλλά απ’ ότι φαίνεται και νυν ζευγάρι έφυγε σε επαγγελματικό ταξίδι. Αρχικά στις κάτω χώρες και στην συνέχεια στην Ρώμη. Η υπόθεση πάντως σε ότι αφορά το ποινικό σκέλος φαίνεται να αποκτά, τώρα, ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς η Ρία Αντωνίου φέρεται να υποδεικνύει συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία κρύβονται πίσω από τις αρχικές καταγγελίες. Ουσιαστικά πρόκειται για την πλήρη επιβεβαίωση της αποκάλυψης «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» η οποία από την πρώτη στιγμή είχε χαρτογραφήσει το πλήρες εύρος της υπόθεσης φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τα πρόσωπα τα οποία υποπτευόταν ο επιχειρηματίας ως τους ηθικούς αυτουργούς της καταγγελίας.

Τα μοιραία ραντεβού

Η ιστορία και το παρασκήνιο της υπόθεσης έχει ως εξής: Το ημερολόγιο σημαδεύει την 7η Δεκεμβρίου 2018. Ο Χρήστος και η Ρία ετοιμάζονται για να βγουν. Εκείνη του ανακοινώνει ότι προηγουμένως θέλει να δει ένα φιλικό της ζευγάρι προκειμένου να συζητήσουν προσωπικής φύσεως προβλήματα. «Θα σε καλέσω αργότερα για να περάσεις» του λέει. Στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία έχει αφήσει το διαβατήριό της και κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Της ζητεί να βρεθούν να της τα δώσει. Είναι τα προσωπικά αντικείμενα τα οποία η παρουσιάστρια καταγγέλλει στην μήνυσή ότι της είχε «κλέψει» ο επιχειρηματίας.

Η ώρα περνάει αλλά η Ρία είναι εξαφανισμένη. Ακολουθούν μηνύματα του επιχειρηματία προς την καλή του. «Θα έρθεις να πάρεις τα πράγματά σου;», καταγράφεται σε ένα από αυτά. Δεν λαμβάνει καμία απάντηση. Περνάει την νύχτα μόνος του. Από το περιβάλλον του Ψωμόπουλου λένε ότι η Ρία Αντωνίου εμφανίζεται το επόμενο πρωί. Το απόγευμα και το βράδυ το περνάνε μαζί. Αγαπημένοι. Κάποια στιγμή στην αντίληψη του Ψωμόπουλου πέφτει μια κάρτα που βρισκόταν στην τσάντα της Αντωνίου. Η κάρτα αυτή ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία. Ο Ψωμόπουλος συναντιέται μαζί του την επόμενη ημέρα. Στην Φιλοθέη στην Παλαιά Αγορά. Ο Ψωμόπουλος ζητεί να μάθει εάν το προηγούμενο βράδυ ο επιχειρηματίας είχε βρεθεί με την Αντωνίου. Η συνάντηση ολοκληρώνεται. Χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Το επόμενο διάστημα κυλά σχετικά ήρεμα για το ζευγάρι. Κάνουν μαζί διακοπές Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Τελευταίος προορισμός η Αράχωβα. Τίποτε δεν προμήνυε αυτά τα οποία συνέβησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το διήμερο 12ης και 13ης Ιανουαρίου βρίσκει το ζευγάρι σε διαμέρισμα του Ανδρομέδα Suites που μίσθωνε ο επιχειρηματίας. Τις προηγούμενες δυο ημέρες έχουν πραγματοποιήσει κοινές εξόδους με δυο πολύ γνωστούς επιχειρηματίες, φίλους του Ψωμόπουλου. Και τι συνέβη μέσα στο διαμέρισμα; Η εξήγηση που δίνει το περιβάλλον του επιχειρηματία είναι η εξής: «Το Σάββατο σημειώθηκε ξαφνική μεταστροφή στην συμπεριφορά της Ρίας Αντωνίου. Ξαφνικά άρχισε να ψάχνει το κινητό τηλέφωνο του συντρόφου της το οποίο δεν είχε κωδικό. Είδε κάποια μηνύματα τα οποία είχε ανταλλάξει με γνωστή τραγουδίστρια. Έγινε Τούρκος. Του ζήτησε τα ρέστα. Ακολούθησε καυγάς αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Στην συνέχεια μάλιστα υπήρξε και ερωτική συνεύρεση. Ο Ψωμόπουλος στην συνέχεια κοιμήθηκε…». Η Ρία, όμως όχι. Το επόμενο πρωινό, σύμφωνα με το περιβάλλον Ψωμόπουλου, η γνωστή παρουσιάστρια ξύπνησε με ερωτική διάθεση. Ακολούθησε και άλλη συνεύρεση. Και ξαφνικά η Αντωνίου πηγαίνει στο καφέ. Μιλά με κάποιους φίλους της, ανεβαίνει στο δωμάτιο και στην συνέχεια εξαφανίζεται καταγγέλλοντας βιασμό. Αυτά σύμφωνα με τον επιχειρηματία ο οποίος θεωρεί ότι η καταγγελία είναι υποκινούμενη από δυο επιχειρηματίες. Ο ένας μάλιστα είναι βαθύπλουτους και φέρεται να του κρατούσε «μανιάτικο» ότι ο Ψωμόπουλος είχε συνάψει στο παρελθόν σχέση με μια γυναίκα που έβγαινε.


Σχόλια