«Όχι» από Ραχήλ

«Όχι» από Ραχήλ

Ότι δε θα ψηφίσει τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με τους δανειστές ξεκαθάρισε η η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή.

Έχουμε μόνο την εντολή για υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, τόνισε μεταξύ άλλων η βουλευτής Κοζάνης από το βήμα της Βουλής.

«Δε θα σας επιτρέψω με τη δική μου ψήφο να μειωθούν οι συντάξεις μέσω αύξησης φόρων… Ούτε σας εξουσιοδοτώ αποδοχή της πρότασης που είναι το 80% της πρότασης Γιούνκερ… Παρά τις απειλές για το νόμισμα και την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο λαός απέδειξε ότι η ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη εσείς δεν ξέρω αν την διαθέτετε», είπε βάλλοντας ευθέως κατά των επιλογών του πρωθυπουργού.

Καλούμαστε σήμερα να επικυρώσουμε εντολή διαπραγμάτευσης που δεν δύναται να υπερβεί εκλογών και δημοψηφίσματος. Κατανοούμε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και Ποτάμι ότι θέλουν να παρασύρουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε μνημόνιο, ωστόσο δεν είμαστε όλοι ίδιοι, τόνισε η κ. Μακρή.

Δε γίνεται να αυξηθούν φόροι ακινήτων, δε σας εξουσιοδοτώ να ξεπουλήσετε αεροδρόμια ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λιμάνια, Ελληνικό και για μεταφορά όλων των κρατικών ακινήτων στον ΤΑΙΠΕΔ, είπε ακόμα.



Σχόλια