Οι αστυνομικοί έκαναν ανάκριση στην Μαρία Αλεξάνδρου για δέκα ολόκληρες ώρες!

Οι αστυνομικοί έκαναν ανάκριση στην Μαρία Αλεξάνδρου για δέκα ολόκληρες ώρες!

Η περιπέτεια του διάσημου «καυτού» sex symbol  

Βαγγέλης Καράλης

Μια απίστευτη περιπέτεια πέρασε η διάσημη ελληνίδα show woman Μαρία Αλεξάνδρου καθώς οι αστυνομικοί της έκαναν ανάκριση για περισσότερες από δέκα ώρες!

Συγκεκριμένα η διάσημη ελληνίδα που τον τελευταίο καιρό κάνει καριέρα στην Αυστραλία και στην Αμερική, βρέθηκε στο αεροδρόμιο των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από πτήση της από την Αυστραλία. Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν πρόβλημα στην βίζα της καθώς δεν πείστηκαν για τους λόγους που ταξιδεύει στην χώρα. Οι αστυνομικοί την οδήγησαν αμέσως στο τμήμα ανακρίσεων του αεροδρομίου κάνοντας της εξονυχιστικό σωματικό έλεγχο.

Καθώς δεν εντόπισαν το παραμικρό ύποπτο επάνω της άρχισαν να την ανακρίνουν για τους λόγους που ταξιδεύει στην Αμερική. Όπως μας δηλώνει στην εφημερίδα Μπαμ, το νεαρό όμορφο μοντέλο έπαθε σοκ! «Ήμουν σε κατάσταση σοκ!. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω και τι να κάνω. Δεν με άφηναν να μιλήσω με κανέναν, ούτε με τους δικούς μου, ούτε καν με την ελληνική Πρεσβεία για να με βοηθήσει.»  Η εξακρίβωση στοιχείων συνεχίστηκε με τους αστυνομικούς να ψάχνουν το κινητό της τηλέφωνο, τα μηνύματά της, μέχρι και τα e-mail της! «Τα έψαξαν όλα, μέχρι και τα emai μου για να καταλάβουν ότι ταξιδεύω για δουλειά.» Μετά από δέκα ώρες ταλαιπωρίας και αγωνίας για την Μαρία Αλεξάνδρου, οι αστυνομικοί πείστηκαν ότι ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους δίχως να υπάρχει το παραμικρό ύποπτο επάνω της. «Ήταν μια απίστευτη ταλαιπωρία για εμένα. Ήμουν μόνη μου και αβοήθητη σε μια ξένη χώρα. Ένιωσα σαν τρομοκράτης. Στο τέλος ευτυχώς όλα πήγαν καλά, με τους αστυνομικούς να μου ζητούν συγνώμη για την ταλαιπωρία και την ταραχή που μου προκάλεσαν.»

Η καριέρα της ως «κουνελάκι» στο Playboy

Η Μαρία Αλεξάνδρου πλέον έχει ανοίξει τα «φτερά» της και κάνει καριέρα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Το καυτό μοντέλο υπογράφει συμβόλαιο με το Playboy στην Αμερική και σύντομα θα ποζάρει για το μεγαλύτερο ανδρικό περιοδικό. Μάλιστα αναμένεται να επισκεφτεί και την θρυλική βίλα του Χιου Χέφνερ. Εκτός από την Αμερική το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε και για το μεγαλύτερο περιοδικό με αυτοκίνητα στην Αυστραλία. Τέλος η Μαρία Αλεξάνδρου κάνει live shows σε Μόσχα και Ντουμπάϊ με το ανδρικό κοινό να παραληρεί στο πέρασμά της!


Σχόλια