Οι Μπηχτές για Alpha, Happy Day, Χριστόπουλο από τον Παπανώτα (βίντεο)

Οι Μπηχτές για Alpha, Happy Day, Χριστόπουλο από τον Παπανώτα (βίντεο)

Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι το νέο πρόσωπο του Happy Day στον Alpha και η κουβέντα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα άναψε για τα καλά. Ο Δημήτρης Παπανώτας πέταξε πολλά βέλη και αν και τόνισε πως μιλάει γενικά, όλοι καταλάβαμε για ποιον χτυπάει η καμπάνα…. Όταν σε μια μικρή πορεία τηλεοπτική, έχεις κάνει μια μεγάλη αποτυχία και μια μικρότερη, αυτό σε καθιστά περιζήτητο»;

«Όταν διαθέτεις τελικά τα λεφτά, βρίσκεις έναν άνθρωπο που αξίζει να πάρει αυτά τα χρήματα -γιατί κάτι πήρε το αυτί μου για το ποσό. Βρίσκεις κάποιον που πραγματικά τα αξίζει. Διώχνεις αυτούς που δεν τα αξίζουν και παίρνεις αυτόν που τελικά τα αξίζει αυτά τα χρήματα. Αυτή είναι η ελεύθερη αγορά», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Λίγο αργότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε: «Θέλω να ρωτήσω τους διευθυντές προγραμμάτων, τελικά, με ποια κριτήρια επιλέγουν ανθρώπους. Όταν σε μια μικρή πορεία τηλεοπτική, έχεις κάνει μια μεγάλη αποτυχία και μια μικρότερη -κατά την άποψή μου-, αυτό σε καθιστά περιζήτητο; Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας όλοι να κάνουμε όσες περισσότερες αποτυχίες μπορούμε, ώστε να ανεβαίνει το κασέ μας».


Σχόλια