Οι θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ τον παρακαλούν να ακυρώσει τη συναυλία του στο Λονδίνο

Οι θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ τον παρακαλούν να ακυρώσει τη συναυλία του στο Λονδίνο

Να ακυρώσει την προσεχή συναυλία του στη Βρετανία ζητούν από τον Τζάστιν Μπίμπερ οι θαυμαστές του, επικαλούμενοι την ασφάλεια όχι μόνο του αγαπημένου τους τραγουδιστή, αλλά και τη δική τους.

Ο 23χρονος Καναδός σταρ, που αποτελεί εφηβικό ίνδαλμα, πρόκειται να δώσει υπαίθρια συναυλία στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου τον Ιούλιο. Ωστόσο, οι θαυμαστές του κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα που ζητούσαν να ακυρωθεί η εμφάνισή του, θορυβημένοι μετά το μακελειό του Manchester Arena.

Μερικά μηνύματα αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του Σκούτερ Μπράουν, ο οποίος είναι καλλιτεχνικός πράκτορας και της Αριάνα Γκράντε.

Η 20χρονη Ιρλανδή Λιάν Μάρρεϊ έχει εισιτήρια για τη συναυλία του Μπίμπερ στο Δουβλίνο τον Ιούνιο, αλλά είπε ότι μετά την τρομοκρατική ενέργεια της Δευτέρας σκέφτεται να τα πουλήσει. «Απλώς δεν θέλω κάτι που θα ήθελα να είναι φανταστική νύχτα να καταλήξει σε κάτι όπως η χτεσινή», είπε στο πρακτορείο Reuters, προσθέτοντας ότι πλήρωσε 180 ευρώ για κάθε ένα από τα εισιτήρια.

Οι περιοδείες αποτελούν μία από τις κύριες πηγές εισοδήματος για μουσικούς τα τελευταία χρόνια. Οι 10 μεγαλύτερες περιοδείες παγκόσμια έφεραν εισπράξεις 1,67 δισ. δολαρίων (1,50 δισ. ευρώ) συνολικά το 2016, σύμφωνα με την έκδοση Pollstar της μουσικής βιομηχανίας. Ο Μπρους Σπρίνγκστιν μόνο είχε εισπράξεις 268,3 εκατ. δολαρίων (240 εκατ. ευρώ).

Οι εμφανίσεις των αστεριών της ποπ όπως η Τέιλορ Σουίφτ, ο Μπίμπερ, το συγκρότημα One Direction και η Γκράντε βρίσκονται μεταξύ των πιο υψηλά αμειβόμενων καλλιτεχνών.

Η Γκράντε έκανε εισπράξεις 25 εκατ. δολαρίων (22,3 εκατ. ευρώ) και άνω από περιοδείες μεταξύ του Απριλίου του 2016 και του Απριλίου του 2017, σύμφωνα με την Pollstar, ενώ ο Μπίμπερ είχε συνολικές εισπράξεις 163 εκατ. δολαρίων (146 εκατ. ευρώ) το 2016.

ΑΠΕΠΗΓΗ : Newsbomb.gr
Σχόλια