Θάνατος-μυστήριο για οκτάχρονο αγόρι που έπαιζε μέσα σε νεκροταφείο – Δυο ακόμη παιδιά στο νοσοκομείο

Θάνατος-μυστήριο για οκτάχρονο αγόρι που έπαιζε μέσα σε νεκροταφείο – Δυο ακόμη παιδιά στο νοσοκομείο

Ένα 8χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του και δύο ακόμη παιδιά τραυματίστηκαν, σε ένα τραγικό δυστύχημα στο νεκροταφείο Craigton Cemetery στη Γλασκώβη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο άτυχος Ciaran Williamson και δύο φίλοι του, ηλικίας 10 ετών, έπαιζαν στο νεκροταφείο που βρισκόταν δίπλα στο σχολείο τους, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τραυματίστηκαν.

Και τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο ο μικρός Ciaran δεν άντεξε, και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τη διακομιδή του.

Craigton-Cemetery

Σε ό,τι αφορά στα άλλα δύο δεκάχρονα αγόρια, το ένα εξακολουθεί να νοσηλεύεται με την κατάστασή του να περιγράφεται ως «σταθερή», ενώ το δεύτερο αγόρι έχει ήδη επιστρέψει σπίτι του.

Έξω από το σπίτι του 8χρονου Ciaran, δεκάδες κόσμου έχουν αφήσει λουλούδια, αρκουδάκια, ή μπλούζες ποδοσφαίρου, άθλημα που αγαπούσε το άτυχο αγοράκι, στη μνήμη του μικρού παιδιού που έφυγε ξαφνικά.

2

Οι συνθήκες του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο το παιδί και οι φίλοι του φαίνεται πως πλακώθηκαν από βαριά πέτρα ενός τάφου, την ώρα του παιχνιδιού.

PAY-Craigton-Cemetery-Death

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, ωστόσο δε θεωρούν, προς το παρόν τουλάχιστον, ότι υπάρχει κάτι ύποπτο στην υπόθεση.

Η οικογένεια του παιδιού από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι το παιδί πέθανε μετά από τραγικό δυστύχημα σε νεκροταφείο, και ζήτησαν να γίνει σεβαστή η επιθυμία τους για ησυχία και να μην παραβιαστεί η ιδιωτικότητά τους.Σχόλια