Όλη η αλήθεια για την πτώχευση των Hondos Center

Όλη η αλήθεια για την πτώχευση των Hondos Center

  • Τι πραγματικά συμβαίνει
  • Τα Hondos Center επιθυμούν να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους, τους προμηθευτές τους και το καταναλωτικό κοινό ότι: Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ΧΟΝΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ ΠΟΛΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ, η οποία σήμερα πλέον δεν υπάρχει
  • Ο Γιώργος Χόντος, ο οποίος είχε δημιουργήσει ξεχωριστή εταιρεία ( Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα Α.Ε.) η οποία διαχειριζόταν τα καταστήματα σε Ιπποκράτους, Πατησίων και Νέα Ιωνία

Με μία μικρή αλλά περιεκτική και χωρίς αμφιβολίες για τις προθέσεις της, η διοίκηση της Hondos Center ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την πτωχευμένη «Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα ΑΕ».

 Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Τα Hondos Center επιθυμούν να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους, τους προμηθευτές τους και το καταναλωτικό κοινό ότι: Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ΧΟΝΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ ΠΟΛΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ, η οποία σήμερα πλέον δεν υπάρχει. (σ.σ. προς τα site που «μπερδεύτηκαν» αναπαράγοντας την πληροφορία της πτώχευσης) Παρακαλούμε όπως κατεβεί η ανάρτηση σας το αργότερο σε μία ώρα. Σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, διότι η ανακοίνωση σας παραπλανεί το καταναλωτικό κοινό.

Με σεβασμό και εκτίμηση  Hondos Center

Το λάθος

Το «λάθος» στο οποίο υπέπεσαν αρκετά site σήμερα, έχει να κάνει με το γεγονός πως η εταιρεία που πτώχευσε ανήκει σε ένα από τα πέντε αδέλφια που αρχικά ήταν κάτω από το ίδιο σχήμα.

Ο Γιώργος Χόντος, ο οποίος είχε δημιουργήσει ξεχωριστή εταιρεία ( Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα Α.Ε.) η οποία διαχειριζόταν τα καταστήματα σε Ιπποκράτους, Πατησίων και Νέα Ιωνία. Και τα τρία καταστήματα είχαν το δικαίωμα να φέρουν το σήμα της οικογενειακής επιχείρησης, αλλά δεν είχαν καμία άλλη εμπορική ή οικονομική σχέση με την εταιρεία που συνεχίζουν να διατηρούν τα άλλα τέσσερα αδέλφια.
Σχόλια