Ολυμπιακός: «Αναμενόμενο το παραλήρημα Μελισσανίδη»

Ολυμπιακός: «Αναμενόμενο το παραλήρημα Μελισσανίδη»

Ως μία αντίδραση-παραλήρημα εξέλαβε η ΠΑΕ Ολυμπιακός την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για συκοφαντικές αναφορές και προσπάθεια για μαύρη προπαγάνδα.

Αναλυτικά η θέση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«Καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολη η διαχείριση των αντιδράσεων των φιλάθλων της ΑΕΚ που στρέφονται προς τον κρυπτόμενο διοικητικό της ηγέτη, οπότε σε ένα βαθμό ήταν αναμενόμενη η αντίδραση-παραλήρημα. Η οικονομική πραγματικότητα και οι συνεχείς επενδύσεις φαίνονται στους ισολογισμούς των ομάδων και όχι σε ψεύτικα λόγια και φανταστικές ευεργεσίες.

Στους ισολογισμούς της δικής μας ομάδας μπορεί κανείς να δει την επένδυση 50 εκατ. ευρώ από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, μόνο για την πρώτη χρονιά, αμέσως μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Συλλόγου και ενώ η ομάδα ήταν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Για τις συκοφαντικές αναφορές της ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη.

Δυστυχώς για αυτούς η αλήθεια λάμπει στην ελληνική Δικαιοσύνη, στους θεσμούς και στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και αυτή την αλήθεια δεν μπορεί να την αλλάξει η μαύρη προπαγάνδα».Σχόλια