Ολλανδία: Δύο γερανοί που μετέφεραν κομμάτι οδοστρώματος καταπλακώνουν σπίτια! Τουλάχιστον 20 τραυματίες (φωτό & βίντεο)

Ολλανδία: Δύο γερανοί που μετέφεραν κομμάτι οδοστρώματος καταπλακώνουν σπίτια! Τουλάχιστον 20 τραυματίες (φωτό & βίντεο)

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα στο Όλφεν αν ντεν Ρεν, στη δυτική Ολλανδία, όταν δύο γερανοί που πραγματοποιούσαν εργασίες ανακαίνισης της γέφυρας Reine Juliana, και οι οποίοι μετέφεραν ένα τεράστιο τμήμα της έπεσαν σε σπίτια που βρίσκονται στο σημείο.

Η στιγμή του ατυχήματος έχει καταγραφεί σε βίντεο, όπου φαίνεται το κομμάτι οδοστρώματος που μεταφέρουν οι δύο γερανοί να ταλαντεύεται εκτός ελέγχου και να καταπλακώνει τα σπίτια ακολουθούμενο από τους δύο γερανούς, ενώ ακούγονται οι φωνές των περαστικών.

1

«Δύο (ανυψωτικοί) γερανοί και ένα τμήμα της γέφυρας που μετέφεραν έπεσαν πάνω σε πέντε σπίτια συνολικά», δήλωσε σχετικά στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τον Κουτ, εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής στην περιοχή της κεντρικής Ολλανδίας.

«Περίπου είκοσι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί» σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό των ομάδων διάσωσης, προσέθεσε ο ίδιος, χωρίς να μπορεί να διευκρινίσει τη σοβαρότητα των τραυμάτων τους.

2

Στο σημείο έσπευσαν ελικόπτερα και ασθενοφόρα, προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες στα νοσοκομεία, ενώ ομάδες διάσωσης συνεχίζουν ακόμα τις έρευνες για εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια