Ομοφοβικές δηλώσεις από βουλευτή των ΑΝΕΛ: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;

Ομοφοβικές δηλώσεις από βουλευτή των ΑΝΕΛ: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;

Σε ένα απίστευτο ομοφοβικό παραλήρημα επιδόθηκε ο ειδικός αγορητής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης.

Ενώπιον της Βουλής υπεραμύνθηκε της απόφασης του κόμματος να καταψηφίσει τα άρθρα της ευρωπαϊκής οδηγίας που εξομοιώνουν το Σύμφωνο Συμβίωσης με το θρησκευτικό και πολιτικό γάμο στο πεδίο των εργασιακών ώστε να διεκδικούν τα μέρη του συνυπηρέτηση ή οικογενειακά επιδόματα, λέγοντας πως μέσω της συγκεκριμένης οδηγίας ανοίγει ο δρόμος για το δικαίωμα τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

«Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ; Μπορεί; Ρωτάω;». Το ερώτημά του βουλευτή των ΑΝΕΛ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Μάριου Γεωργιάδη, ο οποίος τον ρώτησε «Γιατί δεν μπορεί;».

Μ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Γιατί δεν μπορεί;

Κ. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: Το ότι δεν αντιλαμβάνεστε γιατί δεν μπορεί δείχνει το IQ σας. 
Οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές. Εμείς πιστοί στη θέση μας θα καταψηφίσουμε και σήμερα παραμένοντας πιστοί στις χριστιανικές μας αντιλήψεις ως Έλληνες πατριώτες  και συνεχίζοντας τον αγώνα των αρχών μας. 

Γ. ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: (προεδρεύων): κε Κατσίκη τίθεται ένα θέμα όμως. Θα ζητούν πιστοποιητικό ότι κάποιος δεν είναι γκέι; 

Μ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Έχεις μείνει στον μεσαίωνα κε Κατσίκη. Ο κ. Κατσίκης κρίνει προφανώς   από το δικό του IQ στο μεσαιωνικό σκοταδισμό που η ίση μεταχείριση δεν μπορεί να είναι δικαίωμα των ανθρώπων. Να ανακαλέσει.

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του, ο κ. Κατσίκης ανέφερε ότι πρέπει να οριοθετηθεί το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των ανθρώπων, ενώ επιστράτευσε και τη Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ώστε να στηρίξει τις απόψεις του υποστηρίζοντας πως αυτή στηρίζει το γάμο «μεταξύ ανδρός και γυναικός».

Επιπλέον έκανε λόγο για μία οδηγία με καταχρηστικούς όρους που υποκρύπτει διεύρυνση της εφαρμογής της στα ομόφυλα ζευγάρια.

«Αν αυτό δεν ισχύει γιατί αντικαταστήθηκε ο όρος γεννετήσιος προσανατολισμός με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Γιατί ο γεννετήσιος σημαίνει ο τρόπος αναπαραγωγής κι αυτός με τον οποίο οφείλει να ζει ένα έλλογο ον , ακολουθώντας τα χρηστά ήθη», είπε.



Σχόλια