Ομολογία δράστη: Έτσι σκότωσα τον πρέσβη

Ομολογία δράστη: Έτσι σκότωσα τον πρέσβη

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία, αφού εκτός από την Ελλάδα, η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και των βραζιλιάνικων μέσων ενημέρωσης.

«Παλέψαμε»
Η αστυνομία θεωρεί πως ο αστυνομικός που συνελήφθη, ο Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα, είναι ο εραστής της συζύγου του Κυριάκου Αμοιρίδη και συνεργός της στην στυγερή δολοφονία.
Από νωρίς είχε γίνει γνωστό πως ο Έλληνας πρέσβης δεν έχασε τη ζωή του λόγω της φωτιάς στο αυτοκίνητο, αλλά δολοφονήθηκε νωρίτερα. Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό ήταν το πώς.

Κι αυτό τελικά προέκυψε από την κατάθεση του αστυνομικού. Ο οποίος αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως αναγκάστηκε να ομολογήσει, όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν βίντεο στο οποίο ο ίδιος έχει καταγραφεί να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι το συγκεκριμένο βράδυ.

Κυριάκος Αμοιρίδης: Αυτός είναι ο λόγος που τον δολοφόνησαν

Σύμφωνα με το g1.globo.com, ο δράστης αποκάλυψε πως ήρθε στα χέρια με τον Κυριάκο Αμοιρίδη και τελικά τον σκότωσε με το όπλο του, μεταφέροντας στη συνέχεια το πτώμα σε άλλο σημείο, με το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πρέσβης.

Εδώ, ωστόσο, υπάρχει ένα κενό. Κι αυτό διότι το ίδιο μέσο μεταδίδει μαρτυρίες γειτόνων που υποστηρίζουν πως δεν άκουσαν πυροβολισμό, ενώ στο ίδιο πνεύμα κινείται και δημοσίευμα του O Globo, που τονίζει πως το πιο πιθανό είναι ο πρέσβης να μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

 

Ομολόγησε ότι συμμετείχε στη δολοφονία του πρέσβη η σύντροφός τουΣχόλια