Ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2016 η Τζένιφερ Άνιστον – Δεύτερη φορά που κατακτά την κορυφή

Ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2016 η Τζένιφερ Άνιστον – Δεύτερη φορά που κατακτά την κορυφή

Ομορφότερη γυναίκα για το 2016, σύμφωνα με το περιοδικό «People», είναι η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία κατακτά τον εν λόγω τίτλο για δεύτερη φορά, καθώς είχε ξανακερδίσει το 2004.

«Όταν με πήραν και μου είπαν ότι είμαι εγώ, ένιωσα πολύ, πολύ κολακευμένη. Σκέφτηκα “Θεέ μου, απίστευτο!”. Για μια στιγμή ένιωσα εκείνον τον ενθουσιασμό που μόνο ένας έφηβος μπορεί να νιώσει», δήλωσε η 47χρονη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός για την κατάκτηση του τίτλου της ομορφότερης γυναίκας.

people

«Είναι περίεργο το πόσο γρήγορα γίνεται η μετάβαση από το να μη νοιάζεσαι για όλο αυτό, στο να αρχίζεις να προσέχεις καθετί που βάζεις στο σώμα σου. Όσο μεγαλώνεις, πρέπει ξαφνικά να αρχίσεις να δίνεις σημασία σε πράγματα που δεν σε ένοιαζαν. Να σκέφτεσαι πόσο θα κοιμηθείς, να φροντίζεις τον εαυτό σου. Πράγματα που δεν σκεφτόσουν στα 20 σου – και επίσης δεν είχαν αντίκτυπο στην εμφάνισή σου» συνέχισε η ίδια.

Σύμφωνα με την ίδια πάντως, τα μυστικά της πραγματικής ομορφιάς, είναι η εσωτερική γαλήνη, η τιμιότητα, η ειλικρίνεια και το να ζεις μια καλή ζωή.

Σημειώνεται ότι πέρυσι ομορφότερη γυναίκα είχε αναδειχθεί η Σάντρα Μπούλοκ, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν τιμηθεί αναλόγως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Λουπίτα Νιόνγκο.

Σχόλια