Ομπάμα: Aπέκτησε προσωπική σελίδα στο Facebook

Ομπάμα: Aπέκτησε προσωπική σελίδα στο Facebook

Από παλιά έχει δηλώσει φαν των social media, άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρόεδρος  μοιράζεται προσωπικές του στιγμές με τους followers του .

Ο Αμερικάνος πρόεδρος λοιπόν, δικτυώθηκε και στο Facebook , ανοίγοντας  λογαριασμό στο αντίπαλο δέος του «μπλε πουλιού» το Facebook. Στην πρώτη του ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Ομπάμα ξεναγεί τους φίλους της σελίδας του μέσα από ένα βίντεο στην αυλή του στον Λευκό Οίκο και τους καλεί να «συμβάλλουν στη διατήρηση του όμορφου πλανήτη μας».

«Στόχος μου δεν είναι απλώς να μπορούν οι μελλοντικοί πρόεδροι να κάνουν βόλτες όπως αυτή. Θέλω να διασφαλίσω ότι οι Αμερικανοί θα μπορούν να απολαμβάνουν τα εκπληκτικά εθνικά πάρκα, την απίστευτη φυσική ομορφιά της χώρας μας, τα βουνά και τους ωκεανούς, δηλαδή τα πιο σπουδαία δώρα που μας έχουν δοθεί», ανέφερε ο Ομπάμα στο πρώτο του μήνυμα μέσω Facebook.

Όπως επισημαίνει σε σχόλιο στη σελίδα του ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αποφάσισε να φτιάξει προσωπική σελίδα στο Facebook επειδή πρόκειται για ένα μέσο που χρησιμοποιούν πλέον 3 στους 4 ενήλικες. Όσον αφορά δε στην ενότητα των προσωπικών πληροφοριών του προφίλ του, ο Ομπάμα συστήνεται λακωνικά ως «Μπαμπάς, σύζυγος και ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ».Σχόλια