Ονόμασε το μπέργκερ «Ερντογάν» και δέχθηκε απειλές για τη ζωή του!

Ονόμασε το μπέργκερ «Ερντογάν» και δέχθηκε απειλές για τη ζωή του!

Ένας ιδιοκτήτης fast food στην Κολωνία αναφέρει ότι αναγκάστηκε να κλείσει την επιχείρησή του όταν ενέταξε στον κατάλογο του ένα μπέργκερ που έφερε το όνομα του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του «Urban Burgery» υποστηρίζει ότι όχι μόνο αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο στην επιχείρησή του από τότε που σέρβιρε το συγκεκριμένο μπέργκερ αλλά ισχυρίζεται επίσης ότι έκτοτε άρχισε να δέχεται σοβαρές απειλές για τη ζωή του.

Ο Γιοργκ Τίμερμαν, αναφέρει ότι όταν το μπέργκερ του έγινε περιζήτητο στους θαμώνες του μαγαζιού άρχισαν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Για παράδειγμα, μια μέρα είδε έξω από το παράθυρο του εστιατορίου του τέσσερις μυώδεις άνδρες, μαυροντυμένους και με σκούρα γυαλιά, να τον παρακολουθούν.

Στη συνέχεια, ο κ. Τίμερμαν άρχισε να δέχεται απειλές μέσω Facebook και τότε τελικά αποφάσισε να κλείσει προσωρινά το εστιατόριο για να διαφυλάξει την ασφάλεια του προσωπικού του.

«Οι εχθροί της δημοκρατίας δεν φιμώνονται» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλοντας να δείξει την ενόχλησή του.Σχόλια