ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους

ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους

Ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods παρουσίασαν την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 τη χορηγική τους συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. H παρουσίαση έγινε στα νέα ιδιόκτητα γραφεία του ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρεία του κλάδου τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Παναθηναϊκό Superfoodsκαι ως Μέγας Χορηγός θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού του, Πάμε Στοίχημα.

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, ΝτάμιανΚόουπ, δήλωσε χαρακτηριστικά για τη συνεργασία: «Επισημοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τη συνέχιση μίας κορυφαίας συνεργασίας μετά από μία μικρή διακοπή δύο ετών. Όλοι εμείς στον ΟΠΑΠ νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για αυτή τη συνεργασία η οποία αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι η εταιρεία μας είναι ο βασικός αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού. Παράλληλα καταδεικνύει τη διαχρονική προσφορά που έχουμε στην ελληνική κοινωνία. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε την πορεία του Παναθηναϊκού Superfoodsστην επίτευξη των στόχων του. Ευχόμαστε, η επιστροφή του στο Πάμε Στοίχημα, να σηματοδοτήσει και ένα νέο κύκλο μεγάλων επιτυχιών».

6. Damian Cope, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος Διευθ

Αξιοσημείωτο είναι ότι όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Παραολυμπιακή ομάδα που λαμβάνει μέρος στους Αγώνες του Ρίο, Μέγας Χορηγός της οποίας είναι ο ΟΠΑΠ και εξήρε την πρωτοβουλία αυτή.

3. ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τους Γενικούς Διευθυντές του ΟΠΑΠ Petr M

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςSuperfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, τόνισε: «Είμαστε πραγματικά ευτυχείς που συνεργαζόμαστε εκ νέου με τον ΟΠΑΠ – και πιο συγκεκριμένα με το Πάμε Στοίχημα – ο οποίος επί δεκαετίες στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστηεταιρεία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα με αξιόλογο έργο σε πολλά επίπεδα. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον επαγγελματικό αθλητισμό, με κορυφαία brands, σπουδαίους αθλητές και ισχυρούς χορηγούς, δεν πρέπει να ξεχνάμε και εκείνους που με προσωπικές θυσίες μας κάνουν υπερήφανους και τιμούν την πατρίδα μας.Ειδικότερα δε τους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες, που θα συμμετάσχουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες παραδίδοντας μαθήματα ζωής. Αυτούς τους αθλητές στηρίζει εμπράκτως ο ΟΠΑΠ τα τελευταία χρόνια και με αυτήν την ευκαιρία τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία στο Ρίο. Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία με τον ΟΠΑΠ και μέσα από την μεταξύ μας συνεργασία θα πραγματοποιήσουμε ενέργειες για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες ώστε να τις στηρίξουμε, αλλά παράλληλα να ευαισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας».

2. Petr Matejovsky, Damian Cope, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Οδυσσέας Χριστ

1. Παναγιώτης Τριαντόπουλος, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Δημήτρης Γιαννακόπουλ

Ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, να έχει δίπλα της τον ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ είναι ένας από τους πυλώνες που βοήθησαν το Ελληνικό μπάσκετ να φτάσει τόσο ψηλά. Παρά το γεγονός ότι άλλαξε χέρια συνεχίζει το κοινωνικό του έργο και αυτό φαίνεται και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου στηρίζει την Εθνική μας Ομάδα. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι η παραολυμπιακή ομάδα δίνει ένα μάθημα σε όλους μας. Τους εύχομαι καλή επιτυχία!»

5. Νικ Καλάθης Αρχηγός ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Damian Cope, Διευθύ

 

Ο Αρχηγός της ομάδας,ΝικΚαλάθης, επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα συνεργασία. Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η πιο επιτυχημένη της τελευταίας εικοσαετίας στην Ευρώπη. Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και στηρίζει στην πράξη τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία με διάφορες ενέργειες. Για εμάς ο ΟΠΑΠ δεν είναι απλά ένα λογότυπο στη φανέλα μας, είναι πολλά περισσότερα και είμαι βέβαιος πως στο άμεσο μέλλον θα κάνουμε κοινές ενέργειες για τη στήριξη των αδύναμων κοινωνικά ομάδων».

 

Από την ίδρυσή του, το 1958, μέχρι σήμερα, ο ΟΠΑΠ στηρίζει έμπρακτα τόσο τον ελληνικό αθλητισμό, όσο και την κοινωνία.

 

Το Πάμε Στοίχημα, από το 2000, έχει κατορθώσει να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των Ελλήνων, προσφέροντας μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας σε όλα τα αθλητικά γεγονότα. Συγκεκριμένα για το μπάσκετ, το Πάμε Στοίχημα θα προσφέρει εφέτος μια ευρεία γκάμα στοιχηματικών επιλογών.

 

O ΟΠΑΠ κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα και έχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα της.

 

Το παρών στην παρουσίαση εκτός των ομιλητών έδωσαν ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς και οι Γιάννης Μπουρούσης, Νίκος Παππάς, Μάικ Τζέιμς, Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods Αριστείδης Χριστόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης:

Οι οκτώ στρατηγικές προτεραιότητες του ΟΠΑΠΣχόλια