Οργή Λεβέντη για το εξώδικο: «Ας κάνουν ότι θέλουν! «

Οργή Λεβέντη για το εξώδικο: «Ας κάνουν ότι θέλουν! «

Την έντονη αντίδραση του εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης, απέναντι στα στελέχη της Ένωσης Κεντρώων που θέλουν να κινηθούν νομικά εναντίον του, διότι όπως αποφάσισε δεν θα αλλάζει τους βουλευτές κάθε έξι μήνες, όπως είχε δεσμευτεί κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Σύμφωνα με την Real News δύο από τους υποψηφίους που κατέβηκαν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας, θα στείλουν εξώδικο στον κ. Λεβέντη ζητώντας του να τηρήσει την προεκλογική του υπόσχεση.

«Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ήταν δική μου πρόταση να αλλάζουν οι βουλευτές κάθε έξι μήνες, στην πράξη όμως μέσα από την κοινοβουλευτική πείρα, ο βουλευτής στο εξάμηνο ούτε γνωρίζει ακόμη τα δικαιώματά του στο κοινοβουλευτικό του έργο και άρα το διάστημα αυτό είναι πολύ μικρό. Εάν τους αλλάξω θα καταστραφεί η Ένωση Κεντρώων γιατί θα πρέπει να είναι ξανά μαθητευόμενοι οι επόμενοι. Δεν μπορώ να είμαι εγώ διδασκαλείο βουλευτών. Να περιμένουν. H Ένωση Κεντρώων μεγαλώνει θα πάρει 15-20% και μπορούν να βγουν την επόμενη φορά. Εγώ περίμενα 35 χρόνια να βγω βουλευτής, Οι κύριοι θέλουν με την πρώτη φορά;» δήλωσε κ. Λεβέντης μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως».

«Δεν κάναμε συμβόλαια. Εάν αυτοί οραματίζονταν ότι μπήκαν σε έναν συνδυασμό και θα βγουν βουλευτές, να το ξεχάσουν. Με τον τρόπο τους, αν καταλήξουν σε εξώδικα, με πείθουν ότι θα πρόδιδαν ενδεχομένως το κόμμα..» ενώ ο πρόεδρος τόνισε:

«Εγώ πάνω απ’ όλα δίνω λόγο στην κοινωνία και θέλω την Ένωση Κεντρώων να τη φτάσω στο 20% ενώ οι κύριοι μπορεί να κοιτάζουν την πάρτη τους. Όσοι ήρθαν στην Ένωση Κεντρώων για να κοιτάξουν την πάρτη τους, κλείνει η πόρτα για πάντα. Εγώ έμεινα 35 χρόνια εκτός Βουλής και στωικά περίμενα και εξοργίζομαι να βλέπω ανθρώπους τόσο αρπακτικούς», όπως είπε ο κ. Λεβέντης.Σχόλια