Οριστικό κλείσιμο στο MEGA (;)

Οριστικό κλείσιμο στο MEGA (;)

Αύριο Δευτέρα κρίνεται η πολυετής παρουσία του Mega στον χώρο της τηλεόρασης. Ενώ πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. την περασμένη Τετάρτη, οι συζητήσεις δεν έφεραν καρπούς και έτσι ο κύβος θα ριφθεί αύριο το πρωί, με το βασικό ερώτημα να πλανάται σχετικά με το εάν θα καταφέρουν οι μέτοχοι να καταλήξουν σε μία συμφωνία σχετικά με την πορεία του καναλιού.

Επίσημα, η τελευταία προθεσμία για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έληξε την Παρασκευή το μεσημέρι, αλλά η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έδωσε μια άτυπη προθεσμία μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί. Εάν δεν καταλήξουν σε συμφωνία στο αυριανό Δ.Σ. των μετόχων, η διαχείριση του καναλιού θα περάσει στις τράπεζες. Σε περίπτωση αυτή, το κανάλι θα περιέλθει στον έλεγχο της διαχειρίστριας τράπεζας, η οποία θα αναλάβει και το management, ορίζοντας νέο Δ.Σ. Εν συνεχεία η τράπεζα θα κληθεί να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει λογική εξυγίανσης με νέο επενδυτή ή αν θα επιλέξει να εντάξει την Τηλέτυπος Α.Ε. σε κάποιο από τα νομικά καθεστώτα για εταιρείες με οικονομικά αδιέξοδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life, οριστικά εκτός της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα μείνει ο ένας εκ των μετόχων κι η τελική έκβαση θα κριθεί από τους άλλους δύο.Σχόλια