Οριστικό! Το “Ερρίκος Ντυνάν” επιστρέφει στο Ελληνικό Δημόσιο

Οριστικό! Το “Ερρίκος Ντυνάν” επιστρέφει στο Ελληνικό Δημόσιο

Τέλος έλαβε η “περιπέτεια” ενός από τα καλύτερα εξοπλισμένα ελληνικά νοσοκομειακά Ιδρύματα, που αποτέλεσε πεδίο κερδοσκοπίας, ρουσφετιών και διαπάθισης δημόσιου χρήματος και δωρεών πολιτών, τα προηγούμενα χρόνια! Το “Ερρίκος Ντυνάν” επιστρέφει στο Ελληνικό Δημόσιο (μέσω της εξαγοράς του από το Ωνάσειο), μετά τη συσκεψη που είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αν Υπ Υγείας Παύλος Πολάκης και ο Υπ Επικρατείας αρμόδιος για τον τραπεζικό τομέα Αλ. Φλαμπουράρης, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστο Μεγάλου και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Παπαδημητρίου .

Στη σύσκεψη συμφωνήθηκαν οι όροι της εξαγοράς του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν (από εταιρεια συμφερόντων του Ομίλου Πειραιώς ) και της επιστροφή του στο δημόσιο σύστημα Υγείας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο ίδιος ο Πρωθυπουργός : “Ένα στολίδι για το δημόσιο σύστημα Υγείας, το οποίο πέρασε εν μία νυκτί σε ιδιωτικά συμφέροντα, με χαριστικές τροπολογίες για να εξυπηρετεί δωρεάν τις ελίτ, τώρα μέσα από τη συνεργασία του Δημοσίου με το Ίδρυμα Ωνάση επανέρχεται στο ΕΣΥ και την υπηρεσία των πολλών.”


Σχόλια