Ως υπουργός τραγικός αλλά ως τηλεβιβλιοπώλης γελούσαν ακόμη και τα κομματικά γραφεία… (Video)

Ως υπουργός τραγικός αλλά ως τηλεβιβλιοπώλης γελούσαν ακόμη και τα κομματικά γραφεία… (Video)

Η γνωστή σε όλους περσόνα του τηλεβιβλιοπώλη Άδωνη δεν προκαλούσε μόνο το άφθονο γέλιο σε όλους σχεδόν τους τηλεθεατές αλλά και σε αυτούς που έχουμε μάθει συνήθως να τους βλέπουμε «κουμπωμένους» πίσω από ένα κυβερνητικό κοστούμι.

Και μπορεί ο Άδωνης ως υπουργός να έδωσε άφθονα δάκρυα σε εκατομμύρια Έλληνες διαλύοντας κυριολεκτικά τον χώρο της Υγείας και αφήνοντας χωρίς φάρμακα μέχρι και καρκινοπαθείς, ωστόσο ως τηλεβιβλιοπώλης προσπαθούσε και σχεδόν πάντα με… «επιτυχία» να γίνεται αντικείμενο γέλωτος και φυσικά και σάτιρας από τους επαγγελματίες του είδους.

Στο παρακάτω βίντεο του 2012, το οποίο όμως κυκλοφόρησε τώρα, παρέα μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους και ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αναλύονται στα γέλια αναπαριστώντας τις γνωστές ατάκες του κωμικού τηλεβιβλιοπώλη και τραγικού υπουργού…

Το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου προκάλεσε τον εκνευρισμό και την απάντηση του βουλευτή της ΝΔ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει σχετικά: «Θα συνιστούσα στον κ. Σακελλαρίδη να βγάλει μια μέρα το ψωμί του με ιδρώτα και τότε θα καταλάβει».

tweet

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια