Όταν η εντυπωσιακή Δήμητρα Ματσούκα συνάντησε τον Προκόπη Παυλόπουλο

Όταν η εντυπωσιακή Δήμητρα Ματσούκα συνάντησε τον Προκόπη Παυλόπουλο

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αφού αυτή την φορά ο συνομιλητής του δεν θα ήταν ένας κουστουμαρισμένος , πολιτικός , αλλά μια εντυπωσιακή παρουσία που σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα και ιδιαίτερα των αντρών.

Ο λόγος για την Δήμητρα Ματσούκα που που παρευρέθηκε στη συνάντηση ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου με τον ΠΤΔ για την επαναφορά του ειδικού φόρου στα κινηματογραφικά εισιτήρια. Η  ηθοποιός φορώντας μια μπορντό ζακέτα που σχολιάστηκε λόγω των κουμπιών που αναδείκνυαν το πλούσιο ταπεραμέντο της, αφού συζήτησε με τον κ. Παυλόπουλο , φωτογραφήθηκε μαζί του, με τον πρόεδρο να δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετος για αυτή τους την συνάντηση.

Το παρών στην συνάντηση αυτή έδωσαν  οι σκηνοθέτες Νίκος Κούνδουρος, Γιάννης Φέρρης, Γιάννης Σμαραγδής, Λάκης Παπαστάθης και άλλοι της νεώτερης γενιάς όπως ο Περικλής Χούρσογλου και ο Χρήστος Δήμας. Πιο δυναμικός από όλους με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν ο Νίκος Κούνδουρος, ο οποίος είπε ότι ζούμε σε μια χώρα όπου οι κινηματογραφιστές είναι ανίσχυροι.Σχόλια