Όταν η γυναίκα που έκανε «επεισόδιο» στη βουλή έκαιγε σημαία του ΣΥΡΙΖΑ

Όταν η γυναίκα που έκανε «επεισόδιο» στη βουλή έκαιγε σημαία του ΣΥΡΙΖΑ

Και ενώ η ομιλία του Πρωθυπουργού κυλούσε σε σχετικά ήπιους τόνους, ξαφνικά μόλις ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα, μια φωνή ακούστηκε από τα θεωρεία: «Ο ελληνικός λαός, ψήφισε όχι», ενώ παράλληλα, ανέμιζε μία μπλούζα η οποία έγραφε «ξεφτιλίσατε τη δημοκρατία».

Όπως έγινε γνωστό από χθες βράδυ, η φωνή αυτή προερχόταν από μια  γυναίκα η οποία προκάλεσε αίσθηση με τα λεγόμενα της και που στη συνέχεια  απομακρύνθηκε πάραυτα από τον χώρο, με τον Αλέξη Τσίπρα ωστόσο να παραπέμπει τις αστυνομικές αρχές να αφήσουν την γυναίκα να εκφραστεί ελεύθερα.

Ποια είναι όμως η ξανθιά παρουσία που αναστάτωσε την ομιλία του Πρωθυπουργού;

Το όνομά της είναι Αυγή Βουτσινά και τα Μέσα έχουν δημοσιοποιήσει και στο παρελθόν διαμαρτυρίες που έχει πραγματοποιήσει.

Στις 13 του περασμένου Ιουλίου, όταν στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν ομοσπονδίες εργαζομένων, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και απλός κόσμος προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την επίτευξη της συμφωνίας με τους εταίρους, που σηματοδοτούσε τη συνέχιση των μνημονίων.

Η ίδια γυναίκα είχε τραβήξει και τότε τα φλας των φωτογράφων, όταν έκαψε έξω από τη Βουλή μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο συγκεκριμένος τρόπος διαμαρτυρίας είχε προκαλέσει αντιδράσεις σε κάποιους από τους διαδηλωτές.

Η Αυγή Βουτσινά το 2013 ήταν στο κοινό της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον ενικό» με καλεσμένο τον Γιάννη Βρούτση, όταν η ίδια είχε δημιουργήσει και πάλι αίσθηση με την τοποθέτηση της.

 

 Σχόλια