Όταν ο Τσίπρας «αβάνταρε» το κίνημα «Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Τσίπρας «αβάνταρε» το κίνημα «Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα διόδια είχε βρεθεί ο τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πολλές φορές κατά το παρελθόν. Μάλιστα, προέτρεπε τους οδηγούς να μην πληρώνουν διόδια! Σήμερα τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής τα βλέπουμε καθημερινά με τα μπιλιετάκια του «τότε» να σκάνε το ένα μετά το άλλο και να ζητούν υπέρογκα ποσά!

Τότε τους έλεγε να μην πληρώνουνΤώρα τους στέλνει το λογαριασμόΔείτε όλα τα βίντεο του Τσίπρα για τα διόδια εδώ: https://omadaalithias.gr/story/tsipras-den-plirwnw/

Δημοσιεύτηκε από Ομάδα Αλήθειας στις Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ένας από εκείνους τους πολίτες, οι οποίοι πίστεψαν πως ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του κυβερνώντος – πλέον – κόμματος, θα έμεναν πιστοί στα λεγόμενά τους. Τα πράγματα όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε. Ένα χρόνο μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο μέχρι πρότινος συμβασιούχος αρχαιολόγος και νυν άνεργος, καλείται να πληρώσει 22.000 ευρώ στην εφορία, για μη καταβολή διοδίων ύψους 420 ευρώ!

Το απίστευτο αυτό πρόστιμο πρέπει να πληρώσει για τις 130 φορές που πέρασε από τα διόδια Πολυμύλου, στην Εγνατία Οδό, από το 2013 έως τα μέσα του 2015. Όπως αναφέρεται στην ειδοποίηση της εφορίας, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 8.500 ευρώ μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, ενώ συνολικά θα πληρώσει 22.000 ευρώ, με τα περαιτέρω πρόστιμα και τις προσαυξήσεις για το διάστημα αυτό.

Σε δηλώσεις του στο MEGA, ο υποστηρικτής στου κινήματος «Δεν Πληρώνω», απευθύνει κραυγή αγωνίας, λέγοντας ότι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του και ότι, όντας, άνεργος, δεν έχει τρόπο να ανταποκριθεί στο ποσό αυτό.Σχόλια