Ουρές στη ΔΕΗ για τη ρύθμιση οφειλών

Ουρές στη ΔΕΗ για τη ρύθμιση οφειλών

Τεράστιες ουρές έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί στα γραφεία της ΔΕΗ, καθώς σήμερα λήγει η προθεσμία της ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών προς την επιχείρηση. Οι πολίτες που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα βρίσκονται από νωρίς το πρωί στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ προκειμένου να προλάβουν την προθεσμία.

Το πρόγραμμα έχει τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από τους καταναλωτές που μπορούν να ρυθμίσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους σε 36 δόσεις και  το αυξημένο ενδιαφέρον δεν αποκλείεται να οδηγήσει διοίκηση της επιχείρησης στην ολιγοήμερη παράταση του προγράμματος προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των πελατών της.

Με βάση το πρόγραμμα της ΔΕΗ η ρύθμιση σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, προβλέπει πληρωμή της πρώτης δόσης με την έγκριση του διακανονισμού.

Σε περίπτωση μη τήρησης διακανονισμού, αν δηλαδή στη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους δεν καταβληθεί μια δόση ο διακανονισμός συνεχίζεται κανονικά από τον επόμενο μήνα.

Σε περίπτωση μη καταβολής περισσοτέρων της μίας δόσεων εντός ενός ημερολογιακού έτους, ο διακανονισμός εξακολουθεί να ισχύει με την προϋπόθεση καταβολής όλων – πλην μίας – των οφειλομένων δόσεων.

Σημειώνεται ότι σήμερα είναι η τελευταία εργάσιμη για τη ρύθμιση οφειλών και στην ΕΥΔΑΠ.Σχόλια