Π. Καμμένος: Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του πατέρα του

Π. Καμμένος: Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του πατέρα του

Το μεσημέρι της Κυριακής πρόκειται να τελεστεί η κηδεία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter.

Mάλιστα ο κ. Καμμένος μη κρύβοντας την θλίψη του για τον θάνατο του πατέρα του έγραψε: «Καλό ταξίδι πατέρα ο Θεός ας συγχωρέσει όσους σε πολέμησαν οι φίλοι σου είναι περισσότεροι και η αγάπη όλων μας απέραντη, σε ευχαριστώ».

Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας επικοινώνησαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να τον συλλυπηθούν.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για τους τρεις ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στη νήσο Κίναρο.

Ο αριθμός λογαριασμού που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος για τον σκοπό αυτόν είναι: 0024/232/70036 και IBAN:7701000240000000023270036.

Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται σε οποιαδήποτε τράπεζα.

Ο Ηλίας Καμμένος ήταν αντιπρόσωπος πολλών ξένων εταιρειών πώλησης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στην Ελλάδα.

Τα γραφεία της αντιπροσωπείας του Ηλία Καμμένου ήταν στην οδό Συγγρού 196, εκεί όπου σήμερα στεγάζονται τα γραφεία των ΑΝΕΛ.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

«Πριν λίγες ώρες έφυγε από κοντά μας ο πατέρας του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, Ηλίας Καμμένος.

Υπήρξε στυλοβάτης του Κινήματος, δραστήριος και τολμηρός μέχρι την τελευταία ώρα, δίνοντας δύναμη και θάρρος σε όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα καλύτερο αύριο.

Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο στήριξε με ήθος, αρχές και συνέπεια. Θα μείνει σημείο αναφοράς για όλους μας. Θερμά συλλυπητήρια στον Πρόεδρό μας και στην οικογένειά του».

 Σχόλια