Π. Ρήγας: Έχουμε την ευθύνη να ανοίξουμε το κόμμα στον ελληνικό λαό

Π. Ρήγας: Έχουμε την ευθύνη να ανοίξουμε το κόμμα στον ελληνικό λαό

«Έχουμε την ευθύνη να ανοίξουμε το κόμμα στον ελληνικό λαό που στήριξε και στηρίζει τις προσπάθειές μας» ανέφερε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ρ/Σ Σκάι.

«Θα κάνουμε μια μεγάλη εξόρμηση ώστε να συμμετέχει στο κόμμα όλος ο κόσμος που θέλει και απαιτεί να γίνουν αλλαγές, με πολιτικό πρόσημο και με βάση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο κ. Ρήγας και υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ειλικρινής απέναντι στον ελληνικό λαό – έχει να διαχειριστεί τη δύσκολη συμφωνία του Ιουλίου που ήταν αναγκαία για να μπορέσει να βγει η χώρα μας από το αδιέξοδο που την είχαν οδηγήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

«Είμαστε όμως αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε και μεγάλες θεσμικές αλλαγές, ανεξάρτητα από τη συμφωνία, τις οποίες επίσης έχει απόλυτη ανάγκη η χώρα για να ανακάμψει – αλλαγές στο Κράτος, την Παιδεία, τη Δημόσια Διοίκηση, το φορολογικό σύστημα, τον τρόπο που λειτουργούν τα ΜΜΕ. Και για να εφαρμοστούν οι αλλαγές αυτές είναι απαραίτητη η συμμετοχή και η βοήθεια ου κόσμου» είπε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.Σχόλια