Π. Ρήγας: Θα κλείσουμε την αξιολόγηση

Π. Ρήγας: Θα κλείσουμε την αξιολόγηση

«Θα μπορέσουμε και θα την κλείσουμε την αξιολόγηση» δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ήταν συνεπής σε ένα πρόγραμμα δύσκολο. «Τώρα είναι η σειρά των θεσμών να υλοποιήσουν όσα συμφωνήθηκαν και να σταματήσουν να παίζουν στην πλάτη του ελληνικού λαού, αλλά και η ΝΔ πρέπει να σταματήσει να είναι φερέφωνο του Σόιμπλε» υπογράμμισε ο Π. Ρήγας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm».

«Η ΝΔ να απευθύνεται στην κυβέρνηση με απρεπείς χαρακτηρισμούς (…) ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι τη χώρα την κυβερνά η «συμμορία Τσίπρα». Δεν είναι σοβαρή αντιπολίτευση και μάλιστα είναι επικίνδυνη αυτή η πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ. Από τη μία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα ταυτίζεται με τις πιο ακραίες θέσεις των δανειστών, αυτές του ΔΝΤ» υπογράμμισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτηθείς για το τεταμένο πολιτικό κλίμα. Εκτίμησε ότι η ΝΔ εκτέλεσε εντολή (από τους ακραίους κύκλους των δανειστών) με την καταψήφιση στη Βουλή του κοινωνικού μερίσματος.

Για τις επιθέσεις στη Γερμανία και στην Τουρκία ο Π. Ρήγας σημείωσε ότι το κλίμα στην ευρύτερη περιοχή είναι τεταμένο και υπογράμμισε:«Καταδικάζουμε απερίφραστα όσα συμβαίνουν συνολικά στην Ευρώπη και στην Τουρκία».Σχόλια