Πάγκαλος: Αναιδής & ημιαναλφάβητος ο Τσίπρας – Αγράμματος ο Φλαμπουράρης

Πάγκαλος: Αναιδής & ημιαναλφάβητος ο Τσίπρας – Αγράμματος ο Φλαμπουράρης

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και στον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο, και χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

«Μόνο ένας αγράμματος σαν τον κ. Φλαμπουράρη μπορεί να ονομάζει το Αιγαίο Μεσόγειο. Είναι χωριστές θάλασσες. Το Αιγαίον Πέλαγος δεν είναι τμήμα της Μεσογείου. Η Μεσόγειος αρχίζει νοτιοανατολικά της Κρήτης. Και εκεί δεν γίνεται τίποτα, στο Αιγαίο γίνεται, όπου υπάρχουν οι μόνιμες αξιώσεις των Τούρκων να περιοριστεί ο εναέριος χώρος της Ελλάδας από τα 10 μίλια στα 6.

Κατ’ αρχήν τα παιχνιδάκια με τους Τούρκους δεν επιτρέπονται, από τη στιγμή που οι Τούρκοι φονεύουν έναν Ρώσο στρατιώτη, ο οποίος έκανε το καθήκον του. Τον φονεύουν αδίκως και παρανόμως. Θεωρώ ότι είναι απόπειρα να κάνεις χιούμορ με έναν βλακώδη τρόπο, πολύ κακής ποιότητας χιούμορ, κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας είναι αυτό που όλοι είχαμε καταγγείλει από την αρχή που τον είδαμε σε πρώτο πλάνο. Αναιδής, ημιαναλφάβητος, θρασύς και τυχαίος ως προς τις συμπεριφορές του. Είναι δε εξαιρετικά επικίνδυνος. Ο κ. Φλαμπουράρης και άλλοι τέτοιοι τύποι έχουν μαζευτεί γύρω του αποτελούν την σπείρα που κυβερνά. Τον κ. Φλαμπουράρη γιατί βαρύνεται με ποινικό αδίκημα βαρύτατο που είναι η κατάσταση ψευδούς πόθεν έσχες, για το οποίο δεν έχει δικαστεί και δεν έχει συλληφθεί. Γιατί ερευνάται με τόσο βραδείς ρυθμούς; Ο κ. Παπαντωνίου καταδικάστηκε προ ημερών και είχε εξοβελιστεί από το ΠΑΣΟΚ, όπως θυμάστε πολλά χρόνια πριν. Και από το ΠΑΣΟΚ και απ’ όλες τις λειτουργίες του. Λοιπόν, εδώ τον έχουμε τον κ. Φλαμπουράρη Υπουργό Επικρατείας. Κυβερνά την Ελλάδα αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος που βαρύνεται με βαρύτατο ποινικό αδίκημα, αν το πόθεν έσχες έχει οποιαδήποτε σημασία. Αν είμαστε έτοιμοι να το καταργήσουμε επειδή είναι η πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνηση, για να κλέβουμε ελεύθερα…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος.Σχόλια