Πάγκαλος: Ο Τσίπρας είναι ηθοποιός που παριστάνει τον Ανδρέα

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας είναι ηθοποιός που παριστάνει τον Ανδρέα

Νέα επίθεση από τον Θεόδωρο Πάγκαλο στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τον οποίο αποκάλεσε “ηθοποιό” που “παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου, μιμούμενος τη φωνή του και τον τρόπο που μιλούσε”.
Ο πρώην βουλευτής πρόσθεσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχει μαζευτεί “όλο το κατακάθι του ΠΑΣΟΚ, όλα τα λαμόγια”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου:

“Λοιπόν είναι γνωστό, ότι ο Τσίπρας, παριστάνει στον Ανδρέα Παπανδρέου και επειδή έχει ικανότητα να παριστάνει, είναι ηθοποιός, παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου, μιμούμενος τη φωνή του και τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε, λοιπόν τώρα αρχίζει να τον εορτάζει κιόλας, ας γίνει Ανδρέας Παπανδρέου, να δούμε…

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι όλο το κατακάθι του ΠΑΣΟΚ, όλα τα λαμόγια αν θέλετε, όλοι αυτοί που περιμένανε, όχι να κλέψουνε κατ’ανάγκη, αλλά κάποια θεσούλα ή κάποιο βόλεμα για τους δικούς τους, είναι εκεί (στον ΣΥΡΙΖΑ), είναι στην εξουσία.

Ξέρετε αυτό το είχε λύσει ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο ιστορικός Γεώργιος Παπανδρέου, όχι ο Γιώργος, αυτός είχε πει κάποτε, πήγε ένας και του λέει, ο τάδε, μόλις ηττηθήκαμε στις εκλογές, έφυγε και μας βρίζει, ( και του απάντησε, δεν πειράζει), είναι σταθερός οπαδός της εκάστοτε κυβερνήσεως.

Λοιπόν, αυτοί όλοι τώρα, γιατί να είναι καλύτεροι από τους βουλευτές του κ. Καμένου οι οποίοι ανέχονται τη συμμαχία με τον κομμουνιστή κ. Κατρούγκαλο και όλα τα άλλα που υπάρχουν και εξευτελίζουν αυτή τη στιγμή την πολιτική ζωή στη χώρα..”

Διαβάστε επίσης: Αλεξιάδης: Θα εξοικονομήσουμε χρήματα από τη μετακόμιση του υπουργείου ΟικονομικώνΣχόλια